Horoscop. Ce înseamnă pentru el Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Eşti curioasă ce crede iubitul tău despre această zi? Semnul lui zodiacal te poate ajuta să afli la ce să te aştepţi din partea lui!

09 feb. 2015, 22:27
Horoscop. Ce înseamnă pentru el Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodie

VĂRSĂTOR

Pentru acest nativ, Ziua Îndrăgostiţilor este o ocazie de a-şi pune fanteziile în practică.

Înnebunit după sex, nu ar trebui să fii surprinsă dacă acesta vine cu pretenţii de a experimenta lucruri inedite în pat. Dacă tu ai vrea ca ziua să fie una romantică, el caută să obţină ce nu a avut parte până acum.

PEŞTI

Pentru acest nativ, Ziua Îndrăgostiţilor înseamnă linişte şi pace.

Se foloseşte de această sărbătoare ca să îţi ceară să fii mai puţin geloasă şi să îi dai mai mult libertate. Nu are niciun gând să fie romantic, ci se va gândi doar la propria-i persoană.

BERBEC

Iubitul tău din această zodie va vrea ca Ziua Îndrăgostiţilor să nu treacă neobservată, chiar dacă nu o consideră mare sărbătoare.

Pentru el este o ocazie perfectă pentru mici dovezi de iubire, sau poate chiar pentru o cerere în căsătorie.

TAUR

Pentru iubitul tău din această zodie, Ziua Îndrăgostiţilor înseamnă un bun prilej pentru a ieşi în oraş la o cină romantică.

Nu este adeptul cheltuielilor pe astfel de obiceiuri, aşa că această zi va fi una a excepţiilor.

GEMENI

Iubitul tău din Gemeni consideră Ziua Îndrăgostiţilor o ocazie unică de a fi mai romantic decât de obicei.

Vei fi surprinsă de acesta în cel mai plăcut mod, pentru că niciodată nu vei ştii la ce să te aştepţi şi nu îţi vei da seama ce îţi pregăteşte.

RAC

Iubitul tău din zodia Rac caută ca această zi să fie cât mai relaxantă, şi ar fi capabil chiar să îşi ia o zi liberă doar pentru a o petrece la căldură alături de tine.

Vrea să sărbătorească prin răsfăţ, dar nu o priveşte ca pe ceva romantic, ci mai degrabă ca pe un motiv de a scăpa de muncă.

Citeşte mai mult pe eva.ro
loading...