HOROSCOP: Ce înseamnă pentru tine dragostea adevărată, în funcţie de zodie

Trăsăturile de personalitate, dorinţele şi lipsa de consideraţie sunt factori importanţi în definirea dragostei, iar acestea diferă de la zodie la zodie.

RomaniaTV.net
08 feb. 2018, 08:52
HOROSCOP: Ce înseamnă pentru tine dragostea adevărată, în funcţie de zodie

RAC

Dragostea pentru tine este să fii la fel de relaxată cu el ca atunci când eşti singură.

Relaxarea e foarte importantă pentru tine, mai ales că tu trăieşti totul foarte intens. Eşti super sentimentală, aşa că cineva care te poate echilibra este cea mai importantă persoană pentru tine. Iubire este atunci când cineva te calmează mai bine decât o poţi face tu.

LEU

Dragostea este pentru tine ceva luxos. Îţi place să fii răsfăţată, să ai parte de mese cu stil şi cadouri neaşteptate.

Eşti naturală, dramatică şi încrezătoare, dar ai un loc şi pentru cineva care vrea să aibă grijă de tine. Dragostea ar trebui să se simtă ca o poveste şi presupune tratare bună reciprocă.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU FEBRUARIE: Ce zodii suferă în luna iubirii, cine are o nouă relaţie, cele mai bune combinaţii de zodii

FECIOARA

Defineşti dragostea prin lucrurile mici. Eşti o persoană atentă la detalii, deci îţi place să oferi şi să primeşti dragoste.

O noapte a filmelor la domiciuliu după o zi lungă de lucru este cea mai bună expresie a iubirii. Pur şi simplu împărtăşirea afecţiunii în cuplu şi faptul că sunteţi cei mai buni prieteni este cea mai potrivită definiţie pentru iubire. Atât timp cât sunteţi loiali, eşti fericită.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.