HOROSCOP: Ce îşi doreşte de la tine în 2013, în funcţie de zodia lui

Cu siguranţă te-ai întrebat ce ţi-au rezervat astrele în dragoste, în 2013, şi, mai ales, cum vor influenţa acestea persoana de lângă tine. Descoperă ce îşi doreşte iubitul tău de la tine în 2013, în funcţie de zodia lui.

RomaniaTV.net
14 ian. 2013, 11:06
HOROSCOP: Ce îşi doreşte de la tine în 2013, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din zodia Capricorn vrea de la tine maturitate şi hotărâre, asta pentru îşi doreşte alături o persoană stabilă şi sigură pe sine.

Nativul din Vărsător ar putea să-şi manifesta latura mai hotărâtă şi dominatoare, în 2013. De aceea, este necesar ca tu să fii ceva mai temperată.

Iubitul tău din acest Peşti va avea nevoie de sprijinul tău şi de hotărârea de a face faţă provocărilor pentru a vă menţine relaţia stabilă.

Nativul din Berbec îşi doreşte să preia frâiele relaţiei anul acesta. Dacă tu erai cea care deţine controlul, ar trebui să-i oferi posibilitatea se a se afirma şi de a-şi demonstra abilităţile de lider.

Bărbatul din Taur va trece în 2013 printr-o perioadă destul de importantă din punct de vedere sentimental. Este posibil chiar să demaraţi pregătirile pentru nuntă.

Nativul din Gemeni îşi doreşte de la tine să-i înseninezi zilele cu zâmbetul tău. Fii optimistă şi cu siguranţă îl vei face cel mai fericit bărbat din lume.

În 2013, nativul din Rac se simte foarte pregătit să te ceară în căsătorie.

Leu. Dacă aveţi neînţelegeri în cupul, îşi va dori să le rezolvaţi o dată pentru totdeauna.

Dacă aveţi secret, în 2013 iubitul tău din Fecioară vrea să le clarificaţi pentru a putea merge mai departe împreună. Dacă nu eşti dispusă să faci asta, este posibil să-l pierzi.

Bărbatul din Balanţă se poate simţi în 2013 uşor copleşit de responsabilităţile pe care le aduce viaţa de cuplu. Ca să nu-l sperii şi mai tare, încearcă să-i oferi multe clipe armonioase.

Nativul din Scorpion va fi în 2013 foarte deschis schimbărilor şi îşi va dori să animaţi cumva viaţa de cuplu. Prin urmare, ieşiţi din rutină, pentru ca relaţia voastră să capete un suflu nou.

În 2013, va trebui să ai mai multă răbdare cu iubitul tău din Săgetător. Sinceritatea este principala voastră armă, pentru că stă la baza oricărei relaţii reuşite.