HOROSCOP: Ce îţi ascunde partenerul, în funcţie de zodia lui

Partenerul tau chiar iti spune totul sau ai impresia ca are cateva secrete pe care le tine departe de tine?

23 mai 2017, 07:31
HOROSCOP: Ce îţi ascunde partenerul, în funcţie de zodia lui

Toti ne dorim ca partenerii de viata sa fie deschisi si onesti, dar exista totusi niste subiecte pe care chiar nu ar trebui sa le cunoastem? Pana la urma, cat este de necesar sa discutam despre sistemul lor digestiv sau daca li s-a parut frumoasa tipa fermecatoare din metrou?

Bineinteles ca depinde in functie de genul de relatie pe care il ai si de ceea ce consideri ca este potrivit pentru tine. Nimeni nu este sincer in totalitate, nici cu ei insisi, dar nici cu partenerul lor.

Nu minte direct, dar omite sa iti spuna lucruri? Poate sunt detalii care nu prezinta importanta pentru el, dar te-ai simti ranita sau nervoasa daca le-ai afla din alta sursa decat din partea partenerului? 

Advertisement

Iata ceea ce ascund barbatii, in functie de zodie:

BERBEC

Daca partenerul tau din zodia Berbec ascunde lucruri fata de tine, el va incerca sa iti distraga atentia prin a pune multe intrebari sau sa suspecteze ca ceva nu este in regula. Cu toate ca viata lui este plina de activitati, nivelul lui de energie va creste si mai mult si probabil ca te va include si pe tine mai mult in planurile lui. Ar putea sa te provoace la un meci de tenis sau sa aranjeze acel weekend la care tot visati. Asadar, daca se simte suspectat, el va fi nerabdator, se va zbate si poate va face ceva putin periculos.

TAUR

Daca iubitul tau din zodia Taur iti ascunde lucruri, cel mai probabil el va incerca sa iti transfere vinovatia si sa te acuze ca ascunzi lucruri fata de el si nu esti directa. Se va gandi atat de mult la secretul pe care ti-l ascunde, incat acesta ii va acapara toate gandurile si ii va acorda o importanta prea mare. Cu toate ca el stie ca el este vinovatul protagonist, pana la urma ajunge in a se considera victima din aceasta situatie.

GEMENI

Cand un barbat din zodia Gemeni are secrete de ascuns, el are abilitatea de a nu sesiza acest lucru si considera ca altcineva ascunde cate ceva. Ei nu se simt vinovati si nici nu isi pierd timpul cu aceste ganduri, ba chiar au capacitatea de a te convinge ca te ingrijorezi fara sens si ca totul se petrece doar in imaginatia ta.

RAC

Atunci cand un Rac ascunde un secret fata de tine, nu il vei gasi in toane bune. Nu vei putea niciodata sa ii prezici urmatoarea miscare, dar se va stradui sa nu te supere, va fi chiar mai atent decat de obicei, deoarece simte ca vinovatia il apasa. In mod normal, el iti spune totul si ii face placere sa ti se destainuie, insa atunci cand iti ascunde ceva, va parea mai reticent in a iti spune ce se intampla.

LEU

Cu un Leu ai crede ca ar fi destul de evident faptul ca iti ascunde ceva, dar nu este cazul. De obicei, ei devin agitati si vor sa controleze mai mult decat in general, astfel incat sa te poata manipula si sa iti distraga atentia despre faptul in cauza. Vor incepe sa interfereze cu viata ta, astfel incat sa te tina cat mai departe de secretele lor.

FECIOARA

Barbatul Fecioara este un maestru in a tine secrete si a ascunde ceea ce este evident. Nu ai nicio sansa sa gasesti o cale de a descoperi ce ascunde. Este foarte atent cu orice detaliu care ar putea conduce la suspectarea lui. Daca cineva ar putea scapa de infractiunea perfecta, atunci cu siguranta acesta ar fi barbatul Ferioara. Faptul ca ascunde lucruri fata de cei iubiti ii puen in valoare meticulozitatea barbatului din zodia Fecioara, dar si natura analitica.

Citeşte mai multe pe elle.ro