Horoscop. Ce l-ar putea face să te părăsească, în funcţie de zodia lui

Publicat: Joi, 03 Aprilie 2014 23:46 // Actualizat: Joi, 03 Aprilie 2014 23:46 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop: Cu toţii avem defecte, dar unele dintre ele sunt atât de deranjante pentru partenerii noştri încât îi determină să spună stop

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Faptul că vrei să controlezi totul şi nu îi laşi şi lui puterea de decizie îl va determina într-un final să pună punct relaţiei. Trebuie să îi gâdili puţin orgoliul şi să îi laşi masculinitatea să îşi spună cuvântul, chiar dacă doar verbal.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti foarte credulă, iubitul tău se va plictisi de acest lucru la un moment dat. Ar vrea mai multă acţiune şi mai multe bătăi de cap, nu să facă orice fără ca tu să îţi dai seama. Chiar şi atunci când încearcă să te facă geloasă, atitudinea ta relaxată îl va pune pe fugă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă nu eşti matură, instabilitatea pe care o arăţi îţi va pune iubitul în dificultate. Nu faci compromisuri şi te plictiseşti repede atunci când nu e totul cum visezi, ceea ce îi demontrează lui că nu îţi doreşti o relaţie serioasă, sau că nu eşti pregătită pentru una.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dacă eşti prea încrezătoare în cei din jurul tău, uneori chiar naivă, partenerul tău va fi destul de deranjat. Acest lucru îl poate face pe iubitul tău să te părăsească, mai ales dacă are gânduri serioase cu tine. Nu i-ar plăcea să fii vrăjită de vreun coleg de muncă, dar nici păcălită de tentaţii absurde.

Leu (22 iulie - 22 august)

Dacă eşti foarte orgolioasă şi vrei să conduci totul, cu atât mai mult pe iubitul tău, acesta va ceda la un moment dat. Dacă la început va rezista, pe parcurs îşi va da seama că nu vrea o astfel de viaţă şi îşi va dori să poată să decidă el pentru el.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă eşti critică şi ceri prea mult de la oameni, iubitul tău se va simţi ameninţat. Îl vrei perfect, dar acea perfecţiune în care doar tu crezi. Nu îl poţi schimba sută la sută, iar încercarea ta de a obţine acest lucru îl va scoate din minţi şi va simţi că nu îl meriţi.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă te sacrifici, închizi ochii şi te faci că nu vezi neregulile din relaţie, clar nu va duce la nimic bun. Compromisurile pe care le faci de dragul iubitului tău nu vor fi apreciate de el, ci dimpotrivă te va considera o persoană slabă.

Citeşte mai mult pe eva.ro

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 apr 06:51
...class="item-date">
on April 3, 2014
Horoscop: Cu toţii avem...
03 apr 23:58
...lui

Horoscop: Cu toţii avem defecte, dar unele...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H