Horoscop: Ce le face pe zodii fericite

Fericirea și absurdul sunt doi copii ai aceluiași părinte, spunea existențialistul Albert Camus, însă semnele zodiacale nu sunt atât de sceptice și știu ce le aduce acea bucurie care le face să se simtă mai ușoare și le luminează chipul.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 10:57
Horoscop: Ce le face pe zodii fericite

Iată cum putem face fericit fiecare semn zodiacal în parte!

Berbec

Berbecii sunt cei mai fericiți atunci când asculți ceea ce ei au de spus. De asemenea, au și pretenția să faci ceea cei ei spun, altfel, toată fericirea se duce pe apa Sâmbetei.

Taur

Taurul este atât de concentrat să facă bani, încât rareori are un moment de respiro. Așa că, o zi în care să nu facă absolut nimic, ci doar să mănânce și să se uite la televizor, este o zi fericită pentru reprezentantul acestui semn zodiacal.

Citeşte şi  Horoscop: Cât de violent e în funcţie de zodia lui

Gemeni

Nici Gemenii nu sunt mai prejos de Berbeci când vine vorba de a fi ascultați. Le place să vorbească ore în șir, fără să fie întrerupți, iar persoana care îi ascultă cu atenție le poate ziua mai frumoasă.

Rac

Racii suferă de sindromul excluderii, așa că dacă ei au fost primii la care te-ai gândit să-i suni de sărbători, atunci chiar se vor simți cei mai fericiți din lume.

Citeşte mai mult pe unica.ro