HOROSCOP: Ce maşină să îţi iei în funcţie de zodie

HOROSCOP: Alegerea unei masini potrivite pentru tine poate fi o adevarata provocare, insa daca vei tine cont de trasaturile specifice zodiei tale nu ai cum sa dai gres. Iata ce masina ti se potriveste in functie de semnul zodiacal!

23 mart. 2014, 11:45
HOROSCOP: Ce maşină să îţi iei în funcţie de zodie

Berbec

Nativii din aceasta zodie guvernata de planeta Marte au o slabiciune pentru viteza asa ca le trebuie o masina puternica.In ceea ce priveste culoarea, o masina rosie este exact ceea ce iti trebuie.O masina in care te vei simti minunat este Audi A3.

Taur

Intrucat sunt guvernati de planeta Venus, Taurii adora luxul , sunt atenti la detalii insa sunt si extrem de practici. Asadar, un SUV de ultima generatie, practica, dar si cu dotari care sa te faca sa te simti precum o zeita, este perfecta pentru tine. Un Nissan Quashqai te va completa.

Gemeni

Mereu pe fuga, sociabili si amuzanti, Gemenii au nevoie de o masina sprintena si haioasa. Un Fiat 500 intr-o nuanta de alb perlat pare sa fie creat special pentru tine.

Rac

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt sensibili si tematori asa ca au nevoie de o masina sigura, care sa le inspire incredere. O Honda Civic Sedan este o masina potrivita pentru tine.

Leu

Curajoase si stilate, nativele nascute in zodia aceasta au nevoie de o masina puternica si impunatoare. Un Volkswagen Passat este exact ceea ce iti trebuie.

Fecioara

Practica si cerebrala, Fecioara nu va risipi niciodata banii pe lucruri care nu ii sunt indispensabile asadar va alege o masina care sa aiba dotarile de baza. De asemenea, o masina cu un consum mic te va multumi. Iti recomand sa alegi un Renault Twingo.

Balanta

Sociabila, usor adaptabila si puternica, o balanta  are nevoie de o masina stylish, cu linii clasice, dar cu dotari moderne.Un Mercedes-Benz S este perfect pentru tine.

Scorpion

Vigilente si spontane, nativele din aceasta zodie au nevoie de o masina rapida si cu un design aparte, care sa atraga atentia celor din jur. Un Nissan Juke te va face sa iesi in evidenta si sa te simti extraordinar de bine la volan.

Sagetator

Sociabila, interesata de tot ceea ce este nou, dar si loiala, nativa nascuta sub acest semn are nevoie de o masina mare si incapatoare cu care sa-si plimbe toti prietenii. Un Ford Grand Max iti va satisface toate nevoile.

Citeşte mai mult pe feminis.ro