Horoscop: Ce metode de flirt foloseşte, în funcţie de zodia lui

Adesea, se spune că bărbaţii ar trebui să iniţieze primii o discuţie sau să dea primele semne că ar fi interesaţi de noi, asta pentru a evita eventualele situaţii stânjenitoare cauzate de intenţiile noastre, de cele mai multe ori manifestate într-un moment inoportun.

RomaniaTV.net
06 dec. 2013, 10:26
Horoscop: Ce metode de flirt foloseşte, în funcţie de zodia lui

Insa, de foarte multe ori, iti dai seama cu greu daca un barbat flirteaza cu tine sau nu, asta pentru ca tehnicile lor nu sunt mereu reusite.

Afla ce metode de flirt foloseste un barbat, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul este maestru in arta flirtului: stie sa flirteze, este misterios si stie foarte bine sa isi incite partenera de conversatie. Nu este prea usor sa-i intri pe sub piele la inceput. Se simte atras de doua tipuri de persoane: fie cele foarte spirituale, care il fac sa rada si alaturi de care poate sa se distreze pe seama celor din jur, fie cele puternice, cu multa incredere in sine si sex-appeal, care nu stau mult la discutii.

De multe ori persoanele se simt intimidate si eclipsate de acesti barbati, tocmai de aceea am putea spune ca metodele sale de flirt nu sunt mereu cele mai bune.

Taur

Taurului ii plac oamenii echilibrati, puternici, alaturi de care se vede traind si peste zece ani. Indiferent daca cineva il atrage foarte tare sau nu, conteaza foarte mult pentru el ce trasaturi morale are aceasta persoana. Nu ii plac sub nici o forma aventurile de o noapte. De multe ori au o abordare directa si sunt interesati de planurile de viitor, pentru ca sunt adeptii unei relatii serioase.

Citeşte şi Află ce fel de amant este şi dacă eşti compatibilă cu el, în funcţie de zodie

Gemeni

Gemenii sunt maestri in arta flirtului si le place sa nu se lase cuceriti din prima. Chiar si atunci cand sunt atrasi de cineva, il resping un pic pentru a il incita si mai tare si fac mici glumite fara perdea. Le este greu sa aiba incredere in cineva, asa ca vor testa persoana respectiva destul pana cand o vor cunoaste mai bine. Oricat de deschis ar parea un Geaman, carapacea sa emotionala este mereu la datorie.

Atitudinea lor jucausa va crea celor din jur impresia ca se joaca cu ei sau ca nu sunt in cautare de o relatie serioasa.

Rac

Desi are multe glume in maneca, nu este o fire spontana, ii este greu sa se deschida si sa fie natural in preajma unei persoane pe care nu o cunoaste foarte bine si nu obisnuieste sa initieze el discutiile. Crede in suflet pereche dar nu este usor de pacalit.

De foarte multe ori metodele de flirt pe care le foloseste sunt stangace sau aproape inexistente.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.