Horoscop. Ce nu poate tolera la tine, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Află ce trebuie să rectifici la comportamentul tău, dacă nu vrei să-ţi pui iubitul pe fugă. Descoperă ce îl enervează la tine!

24 sept. 2014, 07:02
Horoscop. Ce nu poate tolera la tine, în funcţie de zodia lui

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu va rezista prea mult lângă tine dacă eşti o persoană neîngrijită. Acest nativ cu siguranţă vrea lângă el o femeie adevărată, nu una uşor masculină. Nu tolerează comoditatea şi nici lipsa dorinţei de avansare din partea ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Acest nativ nu va rezista lângă tine dacă eşti o fire prea libertină, pentru că lui îi place seriozitatea şi maturitatea.Vrea să îl pui pe primul loc, şi niciodată să nu renunţi la a te vedea cu el pentru a ieşi în oraş cu fetele. Va avea impresia că o faci intenţionat! 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acest nativ nu va tolera să îi spui cum să se organizeze şi să îi faci tu planurile.Un subiect sensibil pentru el sunt banii, şi nu suportă să profiţi de situaţia lui materială, indiferent dacă e bună sau rea.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă iubitul tău din această zodie vede că nu ai ţeluri, cu siguranţă va renunţa la tine în viitorul apropiat. Acestuia îi plac femeile ambiţioase care luptă pentru independenţa lor. Cu cât îi expui mereu câte ceva nou, cu atât va fi mai mulţumit de tine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Acest nativ nu îţi va tolera gelozia şi posesivitatea exagerată. Vrea să aibă parte de spaţiul şi timpul lui intim în care să se poată detaşa de tine şi în care să i se facă dor de tine. Nu va accepta niciodată să îi interzici ieşirile cu băieţii în oraş sau la fotbal.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Iubitul tău din această zodie nu va tolera niciodată infidelitatea, indiferent câte v-ar lega. Nu va accepta nici minciuna sau micile ascunzişuri cu scuza că îl protejezi sau o faci pentru a evita cearta. Fii sinceră cu el şi vei fi perfectă pentru el.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu va tolera un comportament superior din partea ta, modestia şi egalitatea trebuie să fie calităţile femeii de lângă el. Nu va accepta niciodată să îi dai ordine sau să îi interzici să facă lucruri care îi plac.

Citeşte mai mult pe eva.ro