Horoscop: Ce nu vor face zodiile absolut niciodată

Află ce nu vor face zodiile niciodată, oricât de multe compromisuri ar fi dispuse să încerce, ca să le cunoşti mai bine. Valorile, principiile şi credinţele personale le modelează voinţa, dar există câteva lucruri pe care zodiile nu le vor accepta orice ar fi.

RomaniaTV.net
16 ian. 2017, 13:40
Horoscop: Ce nu vor face zodiile absolut niciodată

Berbec

Se ştie despre nativul din această zodie că are tendinţa de a domina şi de a-i conduce pe cei din jur. Cu toate acestea, există situaţii în care orice Berbec lasă de la el şi le permite celorlalţi să ia decizii în locul lui. Dar ceea ce nu va face absolut niciodată este să ceară permisiunea cuiva, indiferent ce are de gând să facă.

Taur

Niciodată, un nativ din zodia Taurului nu se va împăca prea bine cu persoanele care fac ceva de capul lor, greşesc şi abia apoi întreabă. Dar ceea ce nu va face absolut niciodată este să împartă ceva cu cineva apropiat, dacă nu i se cere.

Citeşte şi  Horoscop: Care este cea mai mare suferinţă a zodiilor în 2017

Gemeni

Când vine vorba despre ceea ce nu vor face zodiile niciodată, Gemenii au o atitudine special. Sunt atât de fascinaţi de lume şi curioşi, încât nu îi interesează prea mult consecinţele deciziilor lor şi nu le pasă de critici şi regrete. Gemenii nu vor lua niciodată pe nimeni prea în serios!

Rac

Se ştie cât sunt de afectuoşi nativii din Rac şi cât de mult ţin la persoanele pe care le iubesc. Ei niciodată nu vor întoarce spatele unei persoane dragi care le cere ajutorul.

Citeşte mai mult pe one.ro