Horoscop. Ce obiecte să porţi la tine ca să ai noroc, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Vrei să ai mai mult succes în dragoste sau în carieră? Află ce lucruri să ai mereu la tine dacă vrei ca viaţa ta să se îmbunătăţescă simţitor!

12 feb. 2014, 23:15
Horoscop. Ce obiecte să porţi la tine ca să ai noroc, în funcţie de zodia ta

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Păsările sunt aducătoare de noroc şi pentru zodia ta de aer. Buburuza spre exemplu îţi poate aduce mai uşor partenerul perfect şi poate chiar o căsnicie reuşită. Dacă eşti o fire mai copilăroasă, nu evita să porţi zâne imprimate pe haine sau pe brelocuri. 

Horoscop Peşti (19 februarie – 20 martie)

Argintul şi animalele marine nu ar trebui să îţi lipsească din accesorii. Poartă-le cu încredere şi nu pleca de acasă fără un breloc sau un pandantiv cu delfini sau peşti.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poartă bijuterii cu piatră roşie sau portocalie, pandantive şi brelocuri sub formă de stele sau soare. Dacă vrei să fii protejată şi atunci când nu pleci la drum, încearcă să îţi decorezi casa Feng Shui.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Toate bijuteriile metalice cu orice piatră îţi aduce norocul mai aproape de tine, mai ales când vine vorba de carieră sau şcoală. Fiind un semn de pământ, îţi poţi pune în geantă sau la brelocul de la chei un pandantiv din lut.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Alege portofele sau genţi cu imprimeuri cu păsări sau orice înaripată. La fel de bine poţi să îţi cumperi şi haine cu aceste motive, paşii tăi fiind mai protejaţi şi mai eficienţi. 

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Poartă brăţări din argint şi orice fel de accesoriu care să reprezinte animalele marine. Dacă stai bine cu finanţele, dar vrei mai mult noroc şi pe alte planuri, poartă perle. 
 
Citeşte mai mult pe eva.ro