Horoscop: Ce obsesii au zodiile

Nu există zodie care să nu aibă fixuri şi obsesii. Din acest motiv, sunt uneori greu de suportat de către cei din jur. Iată ce obsesii au zodiile şi cum le pot face viaţa celorlaţi grea.

RomaniaTV.net
20 ian. 2017, 12:32
Horoscop: Ce obsesii au zodiile

Berbec

Nativul acestei zodii nu iubeste sabloanele si are tot timpul impresia ca nu are timp sa faca tot ce ar vrea intr-o zi. Din aceasta cauza, are mania vitezei si tot timpul pare ca se grabeste. Acest lucru ii creeaza neplaceri des si trebuie sa fie mai atent la pericolele pe care obisnuieste sa le ignore.

Taur

Nativul zodiei Taur este perseverent si de incredere. Cu toate acestea, se ataseaza de unele lucruri si de persoane, pana ajunge sa faca obsesii pentru ele. Este tot timpul obsedat sa stranga lucruri si niciodata nu crede ca sunt de ajung. Are un simt al posesivitatii si al geloziei exagerat. Se teme de schimbare si are un atasament puternic fata de locuinta si fata de cei din jurul sau.

Citeşte şi  Horoscop: Parteneri de evitat, cu orice preţ, în funcţie de zodie

Gemeni

Nativul zodiei Gemeni sunt cei mai lipsiti de obsesii si de manii. Cu toate acestea, este obsedat de comunicare si de miscare. Isi face o fixatie din a afla permanent lucruri noi. Acesti nativi reusesc tot timpul sa se reorienteze si sa se muleze dupa cei din jurul lor. Acest lucru le face viata mult mai usoara, insa ii poate deranja pe ceilalti.

Rac

Nativul zodiei Rac este obsedat de siguranta familiei si a caei sale. Nu accepta usor schimbarea, iar traditiile familiei sunt pastrate cu sfintenie.

Nativii zodiei Rac reusesc foarte usor sa faca obsesii pentru lucruri care le aduc aminte de copilarie si greu reusesti sa ii determini sa arunce ceva. Atunci cand vine vorba de dragoste si afectiune, racul are o fixatie pentru unul dintre parinti, iar la partenerul de viata cauta protectia si confortul.

Citeşte continuarea pe Revista Teo