Horoscop: Ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie

Rai, Iad, Purgatoriu sau Câmpiile Elizee? Dacă nu ştii ce te aşteaptă după moarte, iată ce spun astrele despre viaţa de apoi. Vezi unde vei ajunge şi ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
07 apr. 2014, 14:14
Horoscop: Ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie

Berbec

Berbecii sunt firi zvăpăiate şi iubesc aventura, aşa că sigur vor aduna câteva păcate pe lista finală. Nestatornici în dragoste, berbecii se plictisesc repede şi nu le place să fie contrazişi. Dacă ajunge în Iad, berbecul va încerca să fie optimist, să ignore dracii care îl împung în coaste şi să se considere norocos că măcar stă la cald.

Citeşte şi Toate combinaţiile posibile între zodii. Şanse de fericire în relaţia de cuplu, în procente
 
Taur

Mai puţini optimişti, dar mai calculaţi în timpul vieţii, taurii vor avea, cu siguranţă un plan de bătaie pentru viaţa de apoi. Indiferent unde vor ajunge, taurii vor reuşi să se descurce şi să găsească resursele pentru stabilizarea situaţiei. Destul de tradiţionalişti în dragoste şi geloşi, Taurii ar putea sfârşi într-un purgatoriu al nesiguranţei, unde nu ştiu niciodată dacă să o ia la stânga sau la dreapta.

Horoscop: Unde a fost planeta norocului la naşterea ta şi cum te influenţează asta

Gemeni

Comunicativi şi mereu plini de resurse, gemenii vor profita de situaţie, chiar dacă aceasta se întâmplă să fie moartea şi trecerea în lumea de dincolo. Stafii prietenoase şi vorbăreţe, gemenii vor încerca să dărâme tot felul de lucruri prin casă şi să vorbească cu rudele, fapt care va speria pe toată lumea în ultimul hal.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.