Horoscop: Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

Ce planete sunt retrograde acum? Dupa cum se dovedeste, din fericire, planetele isi acorda un moment sa respire putin.

09 mart. 2022, 00:27
Horoscop: Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

Horoscop. Mercur retrograd 2022 si-a incheiat prima dintre cele patru doze la scurt timp dupa ultima ovatie a lui Venus retrograd, se pare ca sistemul solar vrea ceva timp liber. Banuim ca este sigur sa spunem ca toti avem nevoie de o vacanta din cand in cand.

Deci… ce inseamna asta? Ar trebui sa intram in panica? Sa sarbatorim? Sa ne aprovizionam cu lumanari?
Suntem atat de obisnuiti sa intrebam ce planeta este in retrograd, incat suntem putin uimiti sa realizam ca niciuna dintre planetele majore din spatiul cosmic nu se misca inapoi in acest moment.

Horoscopul banilor martie 2022. Banii nu mai ies din portofel, ci atrag profitul ca un magnet. nu sunt planete retrograde
Ce planete sunt retrograde acum?
Primul Mercur retrograd din 2022 s-a incheiat pe 3 februarie. Suntem, oficial, intr-o pauza retrograda de aproape trei luni.

Cu toate acestea, doar pentru ca planetele isi iau ceva timp pentru a se relaxa nu inseamna ca ar trebui sa urmezi exemplul.

Ar trebui sa lucrezi cu toata viteza catre inainte pentru atingerea obiectivelor si ambitiilor tale. Din fericire, planurile tale se vor desfasura mai bine acum, fara perturbarea cosmica pe care o aduce majoritatea retrogradelor.

De asemenea, este momentul perfect pentru a merge mai departe cu intentiile tale, la propriu si la figurat.

Horoscop Urania martie 2022. Mercur intră iar în retrograd, cum stau zodiile cu banii, dragostea şi sănătatea
Nu te concentra pe trecut! Este vorba de progres.
Daca te-ai deprimat la sfarsitul unei relatii, ai cantat cele mai bune melodii de despartire, acum vei avea claritate pentru urmatorul capitol din viata ta amoroasa. Daca te-ai jucat cu ideea unui proiect secundar sau vrei sa faci niste schimbari majore in cariera, imbratiseaza acest moment fara haos.

Respira usor stiind ca nu avem retrograde care sa amestece lucrurile pentru noi si ca poti merge mai departe cu toate planurile tale de facute de Anul Nou. Gandeste-te la asta ca la un nou inceput in sectiunea de stabilire a intentiilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.