Horoscop Urania martie 2022. Mercur intră iar în retrograd, cum stau zodiile cu banii, dragostea şi sănătatea

Horoscop Martie 2022 – Pentru patru dintre zodii, prima luna a primaverii vine cu schimbari majore in toate cele trei planuri: sanatate, dragoste si bani.

22 feb. 2022, 14:08
Horoscop Urania martie 2022. Mercur intră iar în retrograd, cum stau zodiile cu banii, dragostea şi sănătatea

Horoscop Urania martie 2022.

Chiar daca Mercur intra in retrograd, se anunta perioade de liniste si calm din punct de vedere astrologic. In mare parte, zodiile trec prin schimbari benefice pe tot parcursul lunii Martie. Afla daca esti una dintre cele patru zodii pentru care dragostea, sanatatea si banii se aliniaza, lasand loc de noi oportunitati.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec. Sanatate: Ai nevoie de odihna si relaxare. O mica vacanta de week-end te poate ajuta sa iti recapeti puterile. Evita sa te suprasoliciti la locul de munca. Acest lucru ti-ar putea afecta starea psihica si relatiile cu cei din jurul tau. Dragoste: Pe plan sentimental, indiferent de situatia in care esti (singur/relatie), nimic nu va functiona asa cum ti-ai propus. Chiar daca lucrurile vor iesi prost, ai nevoie de rabdare, pentru ca, usor, usor, toate se vor rezolva. Bani: Daca din punct de vedere al iubirii nimic nu merge cum ti-ai dori, pe plan financiar vei avea parte de reusite. Ai sanse mari de castig. Situatia ta materiala se poate imbunatati luna aceasta.

Horoscop martie 2022: Pavel Globa anunţă cele cinci zodii norocoase de Mărţişor
Horoscop Urania martie 2022 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur. Sanatate: Nimic nu te poate afecta in aceasta perioada. Sistemul tau imunitar lupta pentru a te mentine sanatos. Nu uita sa consumi alimente bogate in vitamine! Dragoste: Se anunta certuri in cuplu. Incearca sa iti pastrezi calmul. Este posibil sa anulati cateva planuri. Daca nu ai partener, luna Martie nu este perioada perfecta pentru a-ti gasi jumatatea. Bani: Chiar daca ai o situatie materiala buna, asteapta-te la cateva probleme financiare. Cateva certuri la locul de munca sunt posibile. Cu rabdare si calm vei iesi bine din aceasta situatie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni. Sanatate: Totul functioneaza asa cum trebuie. Nu ai de ce sa iti faci griji din punct de vedere al sanatatii. Situatia ta se imbunatateste din toate punctele de vedere. Dragoste: Esti deschis la idei noi. Incerci sa eviti monotonia, fiind spontan. Orice gest pe care il faci fata de partenerul tau va fi apreciat. Cine stie, se poate anunta chiar si o cerere in casatorie! Bani: Veniturile tale pot creste spectaculos. Totul depinde de implicarea ta. Pentru tine, aceasta luna vine numai cu vesti bune. Vor aparea multe oportunitati, atat in plan financiar, cat si in plan personal.

Horoscop primăvară 2022 Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase zodii, Mărţişorul le umple conturile
Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rac. Sanatate: Chiar daca te pot afecta raceli si viroze, iti vei reveni imediat pentru a-ti relua activitatea. Sanatatea ta psihica este foarte buna in aceasta perioada. Eviti orice te-ar putea scoate din starea ta. Dragoste: Martie este perioada perfecta pentru consolidarea relatiei de cuplu. Orice problema ar aparea intre voi nu va dauna, din contra, va va uni si mai mult. Se anunta vacante de cateva zile! Bani: La inceputul lunii este posibil sa ai cateva pierderi, insa nu pentru mult timp. Veniturile tale pot creste semnificativ. Trebuie, totusi, sa depui putin efort pentru aceasta reusita.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leu. Sanatate: Vei reusi sa depasesti anumite probleme care te supara de ceva timp. Este o perioada buna pentru a te reface din punct de vedere psihic. Dragoste: Luna martie este favorabila in ceea ce priveste viata amoroasa. Ai mai multa incredere in tine decat ai de obicei. Este o perioada favorabila pentru inceperea unei noi relatii sau consolidarea celei vechi. Bani: Din punct de vedere financiar nu se anunta nicio schimbare. Totul merge ca pana acum. Luna martie este, totusi, perioada perfecta pentru a invata lucruri noi si pentru a le pune in practica. Este posibil ca unele proiecte sa iti aduca venituri frumoase.

Horoscop Urania martie 2022 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioară. Sanatate: Te bucuri de sanatate din toate punctele de vedere. Acest plan nu iti pune probleme in luna Martie. Dragoste: Ai sanse mari sa te indragostesti. Chiar daca este vorba despre o iubire noua, chiar daca vorbim despre partenerul de viata, cert este ca in aceasta perioada vei fi capabil/a sa simti din nou fiorii dragostei. Bani: Daca pana acum situatia ta financiara a mers in linie dreapta, in aceasta perioada este posibil sa ai cateva pierderi. Nemultumirile tale te pot ajuta sa iti revi destul de usor.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanță. Sanatate: Atentie sporita! Incearca sa mananci cat mai sanatos in aceasta perioada. Evita locurile aglomerate si incearca sa te feresti de viroze, raceli si gripe. Primavara aceasta se pare ca imunitatea ta este destul de scazuta. Dragoste: Se anunta nemultumiri din partea ta in relatia de cuplu. Ai grija sa nu il indepartezi pe cel de langa tine. Evita reprosurile si discutiile aprinse. Sunt sanse de despartire in aceasta perioada a anului. Cu rabdare si intelegere, puteti depasi aceste momente tensionate. Bani: De obicei esti o persoana calculata si nu risipesti banii. In aceasta perioada simti nevoia sa cheltui sume mari pe nimicuri. Vei incerca sa schimbi modul in care economisesti banii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion. Sanatate: Energia de care beneficiezi te ajuta pe toate planurile, inclusiv din punct de vedere al sanatatii. Nimic nu te poate afecta luna aceasta. Dragoste: Martie vine cu vesti bune pentru tine! Ai sanse mari sa incepi o relatie noua cu persoana pe care ti-o doresti de mult timp. Daca esti deja implicat intr-o relatie, totul va merge exact cum iti vei dori. Bani: Beneficiezi de energie sporita pe care o poti folosi in scopul de a produce sume frumoase de bani. In aceasta luna poti munci neobosit iar rasplata va fi pe masura.

Horoscop Urania martie 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetător. Sanatate: Se pare ca nimic nu te oboseste. In aceasta luna reusesti sa iti recapeti fortele pe care credeai ca le-ai pierdut. Nimic nu iti poate incetini activitatea. Ai grija la vremea schimbatoare si la alimentele pe care le consumi. Dragoste: Luna martie este perioada perfecta pentru a scapa de gandurile negative. Primavara vine ca un nou inceput pentru tine. Vei lasa in urma orice dezamagire si vei incepe sa traiesti iubirea in adevaratul sens al cuvantului. Orice gest din partea partenerului te va incanta. Bani: Pana la sfarsitul lunii situatia ta financiara va ramane neschimbata. In ultimele zile ale lui Martie, insa, vei fi incantat de sume frumoase de bani pe care le vei primi in functie de implicarea de care dai dovada.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn. Sanatate: Data de 20.03.2022 va sterge evenimentele neplacute din planul sanatatii. Te vei simti mult mai bine. Dragoste: Este posibil sa simti o usoara distantare fata de partenerul tau. Nu se anunta certuri sau discutii aprinse. Incearca sa iti dai seama singur/a de nemultumirile tale, fara a-l sufoca pe partenerul de viata. Bani: Lupta ta continua pentru a face bani pare sa dea roade luna aceasta. In sfarsit vei primi ceea ce meriti. Dupa perioade lungi obositoare de munca, luna aceasta te poti, in sfarsit, odihni.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător. Sanatate: Sanatatea nu reprezinta o problema pentru tine in aceasta perioada. Energia de care dai dovada te ajuta sa iti atingi scopurile. Incearca, totusi, sa nu exagerezi. Orice resursa de energie poate fi epuizata. Dragoste: Urasti monotonia in cuplu. Din fericire, intre tine si partenerul tau nu este cazul. Aflati lucruri noi unul despre celalalt. Descoperiti alte puncte comune care va leaga. Veti trece prin mici perioade de tensiuni si discutii aprinse, pe care, le veti depasi usor. Bani: Luna Martie este favorabila afacerilor si negocierilor. Ai mari sanse sa iti depasesti situatia actuala. Cunostintele acumulate te poate ajuta in acest scop. Orice proiect inceput are mari sanse de succes in aceasta perioada.

Horoscop Urania martie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești. Sanatate: Ai mare grija in aceasta perioada. Te pot afecta diferite viroze si raceli. Pot aparea si probleme mai grave pe parcursul acestei luni. Mananca sanatos si evita zonele aglomerate. Dragoste: Ai parte de liniste in aceasta perioada. Partenerul de viata incepe sa te inteleaga mai bine si sa aprecieze orice faci pentru el. Aveati nevoie de o perioada linistita. Iubirea dintre voi este din ce in ce mai puternica. Bani: Chiar daca nu va merge totul bine in aceasta perioada din punct de vedere financiar, la final vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus. Se anunta o mica marire de salariu sau un venit suplimentar.

Sursa: enigmeleuraniei.ro