Horoscop: Ce poţi face pentru a te împăca cu fostul, în funcţie de zodia lui

Să treci peste o despărţire este dificil, mai ales dacă încă îl iubeşti. Nu s-a născut nimeni învăţat, iar sfaturile pe care le primim de la persoanele din jur nu prea ajută. Încrederea de sine este la pământ, totul pare anost, iar amintirile care te leagă de el par că nu mai vor să-ţi plece din minte.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 09:06
Horoscop: Ce poţi face pentru a te împăca cu fostul, în funcţie de zodia lui

Este gresit sa pornesti de la ideea ca nu mai exista cale de intoarcere. Chiar daca unele despartiri par a fi definitive, trebuie sa faci ce simti. In loc sa te gandesti la tot felul de metode care sa te ajute sa il uiti, incearca sa-l recuceresti.

Astrele iti vin in ajutor si iti arata cum sa-i recastigi dragostea, in functie de zodia in care el s-a nascut.

Berbec

Berbecul este ferm atunci cand ia decizii si pare ca nimic nu l-ar putea face sa revina la sentimente mai bune. Inainte de toate, nu incerca constant sa il contactezi prin mesaje, mail-uri sau apeluri telefonice, lasa-l o perioada sa reflecteze asupra deciziei pe care a luat-o. Nu trebuie sa-l spionezi si nici sa-i suni prietenii insistent, doar ca sa afli cum isi petrece timpul sau daca si-a gasit pe altcineva. Dupa ce a trecut o perioada, poti incerca sa-l abordezi pe un ton serios si matur si sa-i spui cat de mult i-ai simtit lipsa, in acest fel sunt sanse mai mari sa te priveasca cu alti ochi.

Taur

Nu te invinovati pentru ceea ce s-a intamplat intre voi si nu insista sa va vedeti, din moment ce el a pus punct relatiei. Taurul stie foarte bine ce vrea si il deranjeaza orice „interventie”. Daca vrei sa-l recuceresti, te poti folosi de slabiciunile pe care le are. Invita-l la cina, prepara-i ceva gustos si vorbeste-i pe un ton calm, spune-i cat de mult iti doresti sa-i fie bine si arata-te interesata de orice activitate in care se implica. Il vei face sa revina la sentimente mai bune fata de tine.

Gemeni

Totul sta in comunicare. Barbatul nascut in zodia Gemeni se asteapta sa fie tratat diferit, nu vrea sa te auda cum te plangi sau cum iti ceri scuze pentru greselile pe care consideri ca le-ai facut. Daca vrei sa-l recuceresti, trebuie sa fii plina de viata si sa-i arati ca esti capabila sa tratezi orice situatie intr-un mod matur. Nu aduce in discutie problemele cu care v-ati confruntat, fii degajata si spune-i cum privesti tu viitorul, vorbeste-i despre planurile tale de cariera si arata-i ca iti doresti sa fiti buni prieteni. Lasa-l sa te redescopere si vei avea sanse sa te impaci cu el.

Restul horoscopului pe Ele.ro.