Horoscop: Ce poziţie sexuală îţi poate aduce cel mai intens orgasm, în funcţie de zodia ta

Sexul este foarte important într-o relaţie, mai ales dacă sunteţi la început de drum, când abia începeţi să vă cunoaşteţi şi vă e teamă să nu vă dezamăgiţi reciproc aşteptările. Foarte multe femei sunt sigure pe sexualitatea lor şi sunt conştiente de calităţile pe care le au, în schimb ce altele sunt ceva mai reticente.

RomaniaTV.net
17 feb. 2014, 09:19
Horoscop: Ce poziţie sexuală îţi poate aduce cel mai intens orgasm, în funcţie de zodia ta

La randul sau, orgasmul este foarte important, insa nu este deloc usor de obtinut. Invata sa alegi pozitia sexuala care iti poate aduce cel mai intens orgasm, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Profilul din DORMITOR al fiecărei zodii în parte: Ce partener să îţi alegi pentru PLĂCERE MAXIMĂ

Berbec

Pentru ca iti place sa traiesti fiecare senzatie la maximum, aceasta pozitie iti poate aduce satisfactie garantata, fara ca tu sa depui prea mult efort. Stai intinsa pe burta si lasa-ti partenerul sa te penetreze pe la spate. Si daca vrei ca posteriorul tau sa fie mai ridicat, pentru ca senzatiile sa fie mai puternice, poti folosi o perna, pe care sa te asezi.

Citeşte şi Cele mai fierbinţi situaţii care pot duce la SEX fără să te aştepţi

Taur

Folositi-va de o masa, pe care tu sa stai intinsa, pe spate, cu picioarele ridicate si incrucisate. Iubitul tau te poate penetra mult mai usor, iar in timpul actului sexual acesta iti poate misca picioarele, astfel incat miscarea sa fie asemenea celei facute de o foarfeca. Placerile pe care tu le vei simti vor fi extrem de intense.

HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

Gemeni

Pentru ca esti o fire jucausa de fel, ii poti propune iubitului tau sa faceti sex pe scaun. Pune-l sa stea asezat, iar tu sa stai deasupra, astfel incat penetrarea sa fie cat mai intensa. Incepeti cu miscari lente, ca apoi sa-l rogi sa mareasca ritmul, astfel incat tu sa te inalti de placere.

Restul horoscopului pe Ele.ro.