Horoscop: Ce Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

În cazul în care încă nu ţi-ai făcut planuri de Revelion, eva.ro îţi sugerează cum ar trebui să petreci noaptea dintre ani, potrivit semnului tău zodiacal. Fie că vorbim de petreceri fanteziste sau accesibile oricărui buzunar, află ce fel de Revelion ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
15 nov. 2011, 13:34
Horoscop: Ce Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Scorpion. În fanteziile tale cele mai ascunse ai vrea ca trecerea dintre ani să te prindă într-un context erotic şi misterios.

Săgetător. Eşti călătorul zodiacului, aşa că de Revelion ţi-ar plăcea să petreci undeva cât mai departe de casă! Sigur te-ar tenta destinaţii exotice, cu o cultură bogată, cum sunt India sau Cuba.

Capricorn. Îţi place să călătoreşti, în special, cu persoana iubită, fiind de părere că e prea mare bătaia de cap atunci când călătoreşti cu grupul de prieteni şi fiecare are preferinţele sale

Vărsător. Dacă ar fi după tine, ai vrea să poţi călători prin toată lumea, ca să prinzi miezul nopţii de mai multe ori în aceeaşi noapte.

Peşti. De Revelion te-ar tenta cel mai tare să  petreceri într-un stil creativ şi nonconformist: de exemplu, o petrecere retro, care să trasnforme Noul An într-o revenire la trecut.

Berbec. Fiind sărbătoarea ta preferată, de Revelion nu stai niciodată acasă, ci pleci oriunde vei avea parte de o nopate colorată şi zgomotoasă, plină de aventură.

Taur. Profiţi de orice sărbătoare pentru a-ţi lua şi o scurtă, dar binemeritată vacanţă, în care să te răsfeţi puţin. Revelionul nu face excepţie, aşa că un sejur într-un oraş superb, cum ar fi Barcelona, sigur te-ar face să sari în sus de bucurie.

Gemeni. Compania contează, nicidecum destinaţia. Tu vrei să te distrezi la maxim în noaptea dintre ani şi faci tot posibilul să-ţi strângi toţi prietenii într-un loc.

Rac. Trecerea dintre ani trebuie să te prindă lângă persoanele dragi ţie într-un loc familiar, în vizită la rude sau, de ce nu, chiar la tine acasă.

Leu
. De Revelion visezi să ajungi într-o destinaţie de lux sau, măcar, să te distrezi la maxim în cel mai de fiţe club de la Hollywood, alături de vedetele tale preferate.

Fecioară. Revelionul nu trebuie sa fie foarte costisitor, petrecut într-o destinaţie relaxantă, nu foarte departe de casă, cu posibilitatea de a te retrage într-o cameră confortabilă, dacă petrecerea devine plictisitoare sau obositoare.

Balanţă
. Pentru Revelion ai alege oricând o destinaţie elegantă, romantică şi plină de oameni frumoşi şi dornici de socializare.