Horoscop: Ce să faci ca să nu te înşele niciodată, în funcţie de zodia lui

Esti implicata intr-o relatie, dar iti este teama ca iubitul tau te va insela? Este ceva firesc sa dai dovada de nesiguranta, mai ales atunci cand iubesti cu toata fiinta ta, insa nu lasa ca anumite ganduri sa puna stapanire complet pe tine.

RomaniaTV.net
20 mai 2014, 07:51
Horoscop: Ce să faci ca să nu te înşele niciodată, în funcţie de zodia lui

Nu exista reteta fericirii in cuplu, insa astrele te pot ajuta sa o gasesti mai usor. In functie de zodia in care s-a nascut iubitul tau, poti afla cum sa te comporti ca el sa nu te insele niciodata.

Berbec

Pentru Berbec este necesar sa fii o adevarata provocare, nu trebuie sa-si dea seama ce gandesti si in mod sigur adora sa fii o femeie a carei viata este un pic mai complicata. Nu-i place rutina si banalul si tocmai de aceea te va adora mai mult daca va avea parte de foarte multe aventuri alaturi de tine. Nu-i da motive sa se plictiseasca cu tine si nu va simti nevoia sa te insele.

Taur

Taurului ii place sa fii mereu frumoasa si aranjata. El tine foarte mult la eticheta si la imaginea sa in societate si in mod sigur isi doreste o femeie cu care sa se laude in cercul de prieteni. Sexul este si el foarte important, asa ca daca lucrezi si la acest capitol si inveti sa-i satisfaci chiar si cele mai nebune ganduri, nu va avea motive sa te insele.

Gemeni

Barbatul Gemeni se plictiseste foarte repede, asa ca iti va fi destul de greu sa tii pasul cu el. Trebuie sa inveti sa joci diferite roluri, iar in functie de starea voastra de spirit, ai putea incerca si cateva jocuri erotice. Daca il tii mereu ocupat si aduci ceva nou in viata de cuplu, acest barbat nu va avea niciun motiv sa te insele.

VEZI CELELALTE ZODII AICI