Horoscop. Ce să-i găteşti ca să-l cucereşti, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: Deşi nu ar recunoaşte, bărbatul pe care ai pus ochii ar fi profund impresionat dacă l-ai invita la o cină romantică pregătită doar de tine. Aşa că află cu ce fel de mâncare să îl dai gata!

04 mart. 2014, 21:18
Horoscop. Ce să-i găteşti ca să-l cucereşti, în funcţie de zodia lui

Horoscop Peşti (19 februarie – 20 martie)
Bărbatul din această zodie va fi profund impresinat de felul în care aranjezi masa, şi acest lucru contează mai mult chiar şi decât mâncarea în sine. Îi place să mănânce uşor şi să nu se simtă plin atunci când se ridică de la masă. Optează pentru scoici sau peşte şi nu vei da greş.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec adoră mâncărurile condimentate, cu gust intens. Foloseşte piperul sau boiaua fără frică, altfel se va strâmba atunci când îţi va gusta mâncarea. La desert optează pentru fructe, cele de culoarea roşie sunt preferatele lui.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acest bărbat este foarte gurmand şi un priceput bucătar. Dacă îi este foarte foame, va mânca orice, dacă nu, ar vrea să găsească pe farfuria lui ceva ce nu a mai încercat până acum. Surprinde-l cu mâncare sofisticată, scoici, vită şi nu uita niciodată de vin. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii din Gemeni apreciază o masă bogată, cu de toate. El vrea să aibă ocazia să aleagă ce să mănânce şi contează să aibă din ce. Nu este pretenţios, dar vrea să guste câte puţin din fiecare şi apreciază faptul că te-ai pregătit special pentru el.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac vrea să găsească pe masă feluri de mâncare obişnuite, şi nicidecum unele sofisticate. Rămâne fidel cărnurilor de vită sau de porc, iar produsele lactate sunt nelipsite din meniul lui. Dacă deja aţi devenit familiari, atunci şi ceapa poate să îl impresioneze.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este foarte pretenţios şi adoră luxul, aşa că trebuie să îi pregăteşti un meniu exact ca la restaurant. Mâncărurile fiţoase şi vinul scump nu trebuie să lipsească, dar nici aranjamentul mesei nu trebuie ignorat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din această zodie vrea să trăiască sănătos şi curat, aşa că pentru el o masă perfectă trebuie să fie cât de transparentă se poate. Dacă e cină, alege-i ceva uşor de seară, şi nu găti feluri de mâncare din care nu poate să îşi dea seama ce ingrediente ai folosit. Nu trebuie să lipsească fructele şi legumele.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa adoră dulciurile, dar nu este foarte atent la masa pe care i-o pregăteşti cu atât interes. Îi place ca totul să fie ornat frumos, inclusiv tu să fii aranjată deosebit. Adoră condimentele indiferent dacă le foloseşti corect sau nu.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro