Horoscop: Ce să schimbi la tine ca să ai o viaţă liniştită în funcţie de zodia ta

Citeşte horoscopul şi află ce trebuie să schimbi la tine ca să ai o viaţă liniştită în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
25 mai 2016, 11:30
Horoscop: Ce să schimbi la tine ca să ai o viaţă liniştită în funcţie de zodia ta

Gemeni

Nu mai pune mereu răul în faţă dacă vrei să ai parte de linişte. Stând cu grijă tot timpul nu vei face altceva decât să te consumi inutil. Nu poţi controla totul în viaţă şi trebuie să priveşti cu seninătate ce ţi se dă, indiferent dacă îţi convine sau nu. Tu fă tot ce depinde de tine, iar restul lasă în voia sorţii şi fii surprinsă!

Rac

Nu trăi viaţa altora, ci axează-te pe a ta! Nu poţi fi liniştită stând mereu cu grija celor din jurul tău, fiecare are grijă de propria lui viaţă, lucru pe care ar trebui să îl faci şi tu. Ai nevoie de timp liber şi de o minte limpede, aşa că nu te încărca cu problemele nimănui. Nu te lăsa influenţată de necazurile celor din jur, exceptând poate familia şi prietenii!

Citeşte şi  Horoscop: Află de câte ori o să iubeşti în viaţă în funcţie de zodie

Leu

Nu eşti deloc deschisă cu cei din jurul tău şi duci o luptă interioară permanentă pentru a ascunde ceea ce eşti de fapt. Poartă-te natural şi relaxat fără să fie nevoie să dai explicaţii nimănui pentru ceea ce eşti. Vei fi mult mai liniştită dacă nu îţi imaginezi scenarii şi dacă nu îţi faci planuri tot timpul!

Fecioară

Dorinţa de a atinge perfecţiunea îţi va crea mare agitaţie în viaţa ta. Ştii că e imposibil şi totuşi te încăpăţânezi să schimbi tot ce nu îţi convine în jurul tău. Acceptă realitatea aşa cum este, chiar dacă e dură, pentru că unele lucruri vor fi de neclintit. Bucură-te mai mult de prezent şi lasă-i şi pe cei din jurul tău să trăiască aşa cum vor, nu cum vrei tu!

Citeşte mai mult pe eva.ro