Horoscop. Ce şanse ai să devii fotomodel, în funcţie de zodia ta

Orice femeie vrea să devină un model pentru celelalte şi să fie apreciată pentru felul în care arată. Descoperă ce şanse ai să reuşeşti, în funcţie de zodia ta.

11 mai 2016, 17:00
Horoscop. Ce şanse ai să devii fotomodel, în funcţie de zodia ta

Berbec

Trăsăturile tale fizice sunt destul de masculine, iar sânii sau posteriorul ies cu siguranţă în evidenţă. Te încadrezi în tiparul divelor latine şi de aceea postura de fotomodel nu ţi se potriveşte deloc. Chiar dacă arăţi bine, eşti înaltă şi eşti admirată de multe persoane din jurul tău, corpul nu te ajută să ajungi pe podium.

Taur

Eşti o persoană de înălţime medie, lucru care îţi poate crea dificultăţi dacă vrei o carieră de model. Trăsăturile tale fizice sunt foarte bine definite, emani siguranţă şi armonie. Un alt hop poate fi posteriorul, în multe cazuri fiind destul de generos.

Gemeni

Eşti foarte feminină şi ai toate şansele să ajungi fotomodel dacă asta îţi doreşti. Eşti înaltă şi cu o siluetă de invidiat, calităţi care i-ar putea face pe cei din jurul tău să te privească ca pe un model fără să profesezi în acest domeniu. Eşti perfectă pentru o astfel de profesie.

Rac

Corpul tău este unul cu forme, forme generoase fără îndoială. Nici înălţimea nu te ajută, majoritatea femeilor din zodia Rac fiind mici de statură. Ai tendinţa de îngrăşare dacă nu eşti atentă la alimentaţie şi la sport, de aceea va fi un chin dacă totuşi te încadrezi în tiparul fotomodelelor, fiind nevoită să ţii diete peste diete.

Citeşte mai mult pe eva.ro