Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti perechea de Dragobete, în funcţie de zodia ta

Dragobetele se apropie cu paşi repezi, insa tu nu ai cu cine să petreci această zi? Nu trebuie să-ţi pierzi toate speranţele. Se spune că mai devreme sau mai târziu, fiecare îşi întâlneşte sufletul pereche.

RomaniaTV.net
19 feb. 2014, 09:00
Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti perechea de Dragobete, în funcţie de zodia ta

Trebuie doar sa ai mai multa incredere in tine, iar ziua de Dragobete ti-ar putea aduce mai mult noroc decat ai fi crezut.

Astrele au un mod aparte de a lucra la destinele noastre si in mod sigur in aceasta zi vor avea un cuvant important de spus.

Asadar, afla ce sanse ai sa-ti gasesti perechea de Dragobete, in functie de zodia ta:

Berbec

Sensibilitatea de care vei da dovada in aceasta zi te va ajuta sa deschizi ochii si sa privesti mai atent in jurul tau. Desi inima iti va tresari la fiecare posibil pretendent, tu trebuie sa incerci sa-ti stapanesti emotiile. Mai mult ca sigur aceasta zi nu va fi prielnica pentru ca tu sa-ti gasesti perechea, pentru ca sentimentele voastre ar putea fi influentate de agitatia generala. Ca o nativa a zodiei Berbec, vei avea sanse mai mari sa-ti gasesti perechea intr-o zi ca oricare alta.

Taur

Pragmatismul de care dai dovada te va impiedica sa vezi dincolo de aceasta zi sau sa intelegi fericirea altor persoane. Nu crezi in dragoste la prima vedere si in mod sigur nu vei permite sa te indragostesti de Dragobete. Pentru tine, este o zi ca oricare alta, tocmai de aceea sansele ca tu sa-ti gasesti perechea, vor fi limitate. Pentru inceput, trebuie sa-ti schimbi gandirea.

Gemeni

Jovialitatea de care vei da dovada in aceasta zi te va plasa in centrul atentiei, asa ca vei avea toate sansele sa atragi foarte multe priviri asupra ta. Dragobetele este o zi ca oricare alta pentru tine, insa in adancul sufletului iti doresti sa crezi in acele legende si in barbatul sortit, asa ca sunt ceva sanse sa-ti gasesti perechea in aceasta zi.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.