Horoscop: Ce şanse sunt să te considere doar o aventură, în funcţie de zodia lui

Barbatii sunt foarte deschisi la aventuri sexuale, iar ei rareori se gandesc la posibilitatea implicarii intr-o relatie serioasa dupa o noapte de sex pasional.

14 aug. 2014, 08:03
Horoscop: Ce şanse sunt să te considere doar o aventură, în funcţie de zodia lui

In schimb, noi, femeile, ajungem sa ne punem tot felul de intrebari si poate chiar sa-l terorizam cu mesaje si telefoane pe cel cu care am petrecut seara. O singura intrebare ramane insa bine intiparita in mintea noastra: „Oare ma va considera doar o aventura?”

Astrele ne vin in ajutor si de aceasta data si ne ajuta sa-i intelegem pe barbati. Astfel, poti afla ce sanse sunt ca el sa te considere doar o aventura, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec
Barbatul Berbec are tendinta sa se arunce cu capul inainte, iar apoi sa se gandeasca la consecinte. Atunci cand pasiunea e mare, el se va gandi doar la momentul in care veti fi impreuna in pat, fara sa ia in calcul si varianta de a avea o relatie serioasa cu tine.

Taur
Taurul pune foarte multa pasiune in orice partida de sex, iar atunci cand ii place un lucru enorm, in mod sigur nu va renunta foarte usor la „obiectul” obsesiei lui. Nu se gandeste la o relatie serioasa dupa prima noapte de sex, dar fii sigura ca nu te va lasa nici sa pleci in bratele altui barbat.

Gemeni
Barbatul Gemeni nu stie nicioadata ce vrea in materie de sex sau de relatii. Cert este ca e foarte vorbaret si sociabil si are tendinta sa flirteze cu orice femeie care pare interesata de el. Nu te astepta ca dupa prima noapte impreuna sa considere ca aveti o relatie.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO