HOROSCOP. Ce slăbiciuni au zodiile

Fiecare om are slăbiciunile lui. Multe dintre acestea sunt influențate chiar de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Află care sunt slăbiciunile tale în funcție de zodie oferite de horoscoponline.biz !

04 iul. 2018, 15:57
HOROSCOP. Ce slăbiciuni au zodiile
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Nativii din zodia Berbecului au o singură slăbiciune: nu suportă așteptarea. Sunt extrem de nerăbdători și vor ca lucrurile să se întâmple în momentul în care ei cer asta. 

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Taurii sunt destul de reticenți atunci când vine vorba de noi experiențe. Dată fiind firea lor destul de conservatoare, se adaptează greu la situații de acest gen. De asemenea, sunt extrem de posesivi și de fixiști.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Problema nativilor din zodia Gemeni este că nu pot duce la bun sfârșit ceea ce deja au început. Acest lucru se întâmplă pentru că nu iau în calcul toate riscurile înainte de a lua o decizie. Mai mult decât atât, refuză orice fel de ajutor din partea celor din jur.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Slăbiciunea nativilor din zodia Racului este instabilitatea emoțională. Racii sunt persoane sensibile care, probabil din cauza dezamăgirilor, nu știu să își controleze emoțiile negative și se interiorizează foarte tare.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Probabil că singura slăbiciune a nativilor din zodia Leu este iubirea față de ei înșiși. Acest tip de narcisism nu este întotdeauna de aplaudat, ci din contra. Uneori, Leii pot ajunge să își dea seama că nu mai au pe nimeni în preajma lor, ci doar pe ei.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Nativii din zodia Fecioară sunt extrem de perfecționiști. Pun accent prea mult pe detalii nesemnificative de cele mai multe ori. Au un talent special de “a găsi nod în papură”.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Dat fiind caracterul echilibrat al acestui semn zodiacal, slăbiciunea sa provine tocmai din ceea ce ține de armonie. Nativii din zodia Balanță țin foarte mult la imaginea lor și nu ar accepta niciodată ca persoanele din jur să își formeze opinii greșite despre ei.

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    Nativii din zodia Scorpion au cele mai ciudate fixații din întreg zodiacul. Sunt firi extrem de exigente, atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur. Scorpionii doresc ca lucrurile să se întâmple întotdeauna așa cum ei plănuiesc și nu acceptă niciodată un “nu” ca răspuns.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Deși în aparență sunt firi optimiste, care nu par a avea vulnerabilități, nativii din zodiac Săgetător pun mare preț pe părere celorlalți și se pot lăsa foarte ușor influențați de aceasta.

    • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

    Cea mai mare slăbiciune a nativilor din această zodie sunt banii. Pun partea financiară mai presus de orice și sunt în stare să facă multe compromisuri pentru a-i obține.

    • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

    Nativii din zodia Vărsător au tendința de a fi fixiști. Pun mare preț pe ideile lor și vor ca acestea să fie respectate și de cei din jur.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    Peștii au caractere destul de capricioase. Pot trece de la o extremă la alta în câteva secunde, iar acest lucru afectează serios relațiile cu cei din jur.