Horoscop: Ce soţ eşti ursită să ai în functie de zodie? Iată care este sortitul tău

Dacă te-ai visat încă de când erai mică în rochie de mireasă, cu siguranţă te-ai gândit deseori şi la soţul pe care ai vrea să îl ai. Întâlnirea sufletului pereche ţine de norocul fiecăruia în dragoste, însă nimic nu te poate opri să speri.

RomaniaTV.net
29 mart. 2016, 12:56
Horoscop: Ce soţ eşti ursită să ai în functie de zodie? Iată care este sortitul tău

Oare iti este sortit barbatul pe care ti-l doresti ori te vei casatori cu unul total nepotrivit pentru tine? Iata ce spun astrele despre cel cu care ai sanse sa te mariti!

Berbec

Femeia nascuta in acest semn este ambitioasa, incapatanata si greu de multumit, astfel ca nu se va casatori devreme. Cu toate acestea, nu este exclus sa aiba mai multe casnicii, insa totul depinde de cum se va comporta primul sot.

In astrograma ei apar doi barbati complet diferiti. Unul are probleme cu alcoolul si este la fel de incapatanat ca nativa, iar celalalt este determinat, muncitor si cu simtul umorului. Nativele mai norocoase in dragoste il vor intalni pe cel potrivit la timp.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii care nu suportă să piardă

Taur

Desi nativa Taur pare sa fie una dintre acele neveste perfecte, ea nu are prea mult noroc in dragoste. Poate ca nu va trebui sa astepte ziua cea mare la fel de mult precum femeia din Berbec, insa nici nu va avea sansa sa intalneasca barbatul potrivit. Pe cat de harnica si organizata este ea, pe atat va fi de lenes sotul ei sortit. Va duce multa munca de lamurire cu el pentru a-l schimba macar in anumite privinte.

Citeşte continuarea pe divahair.ro