HOROSCOP: Ce sport să faci ca să slăbeşti, în funcţie de zodia ta

Toate vrem să slăbim din când în când şi sportul este una dintre principalele arme în lupta cu kilogramele în plus, burtica pufoasă şi aripioarele grase. Iată ce sport ar trebui să faci în funcţie de zodia ta, astfel încât să obţii silueta perfectă pentru conformaţia ta.

29 ian. 2013, 16:30
HOROSCOP: Ce sport să faci ca să slăbeşti, în funcţie de zodia ta

Berbec. Fiind o fire energică, ai nevoie de un sport care să consume multă energie şi să ardă mutle calorii într-un timp scurt. Încearcă exerciţii cardio, jogging în parc sau arte marţiale.

Taurii sunt mai leneşi când vine vorba de sport şi ar prefera să ţină 100 de diete decât să alerge o jumătate de oră pe bandă. Lasă văicărelile şi încearcă o şcoală de dans.

Femeia Gemeni ştie ce vrea şi cel mai mult îi place să comunice despre ceea ce vrea. Dacă sala nu este tocmai pe gustul tău, de ce nu îţi convingi câteva prietene să luaţi lecţii de înot?

Cel mai plăcut pentru femeia Rac este să se plimbe prin parc, să citească o carte, dar aceste activităţi nu prea ajută la arderea caloriilor. Îmbină utilul cu plăcutul şi investeşte într-o bicicletă.

Leoaicele nu se tem de o rutină strictă la sală şi vor multă varietate. Încearcă tae-bo sau orice stil de dans brazilian combinat cu sport (capoeira) sau gymbo dance.

Fecioară. Cum nu prea îţi plac lucrurile noi şi nu vrei să oboseşti prea tare când slăbeşti, vei încerca o dietă la modă şi vei merge la sală în căutarea unui antrenor personal sexy.

Femeia Balanţă are nevoie de un sport solicitant, ceva care să nu repete mişcări plictisitoare şi să nu dureze ore întregi. Recomandăm kangoo jumps pentru serii echilibrate de exerciţii şi arderi intense.

Scorpion. Cel mai bine este să mergi la o sală aproape de casă, unde să lucrezi pe un aparat de fitness multifuncţonal. Puţin stepper, nişte bicicletă şi abdomene te vor face să te simţi mai sigură pe tine şi mai încrezătoare.

Săgetătorii sunt firi aventuroase şi vor să facă sport în aer liber. Schiatul, snowboarding-ul şi chiar săniuţa te aşteaptă să te distrezi şi să slăbeşti.

Capricorn. Cel mai bun sport pentru o zodie aşa ambiţioasă este bodybuilding-ul. Trasul de fiare te face să te simţi puternică şi mai stăpână pe tine, ceea ce, în mod normal, nu ţi se întâmplă foarte des.

Vărsător. Ai nevoie de un sport distractiv, care să îţi ofere şi tonifiere, nu doar topirea grăsimilor. Încearcă zumba aerobic şi orice dans latino (cha-cha, rumba, salsa).

Peşti. Yoga este o opţiune, deoarece presupune stretching şi flexibilitate, ajută la menţinerea unui ritm de viaţă sănătos, fără să solicite prea tare musculatura.


loading...