Horoscop: Ce spun zodiile când întârzie la o întâlnire? Iată ce scuză folosesc

Nu există persoană care să nu fi întârziat cel puţin măcar o dată în viaţă la o întâlnire. Fie că a fost doar o întâmplare rară, fie că este vorba despre un "ritual", cert este că nu poţi să ajungi mai târziu la locul fixat pentru întâlnire fără o scuză bună.

RomaniaTV.net
12 ian. 2016, 11:20
Horoscop: Ce spun zodiile când întârzie la o întâlnire? Iată ce scuză folosesc

Iata ce obisnuiesc zodiile sa spuna atunci cand intarzie la o intalnire si care este scuza pe care o folosesc cel mai des!

Berbec

Desi nativii sunt spontani si rapizi de felul lor, nu inseamna ca nu au si ei momentele lor in care mai intarzie. De ce? Pentru ca nu gasesc prin casa anumite obiecte de care au nevoie. Bineinteles ca nu vor spune acest lucru la intalnire. Este mult mai simplu sa spuna ca a fost trafic intens. Scapa atat de usor. Cine i-ar putea contrazice?

Taur

Nici Taurii nu obisnuiesc sa intarzie la o intalnire, dar li se mai intampla si lor sa piarda notiunea timpului. Spre deosebire de alte semne zodiacale, ei nu folosesc o scuza inventata. Nici nu ar avea nevoie, avand in vedere ca motivul este unul serios. Au fost prinsi intr-un proiect la munca ori au asteptat sa fie mancarea gata.

Citeşte şi  Horoscop: Zodia care îşi descoperă PUTEREA ASCUNSĂ în 2016

Gemeni

Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca acesti nativi intarzie la intalniri. La ei totul a devenit un obicei. Asadar, daca vrei sa ajunga la timp, trebuie sa fixezi intalnirea cu jumatate de ora mai devreme decat vei ajunge tu. Doar asa exista sanse sa ajungeti relativ in acelasi timp. Ce scuza gasesc Gemenii pentru intarziere? Ei bine, nu isi bat prea mult capul, ci afirma sincer ca au uitat ora pe care ati stabilit-o.

Rac

De obicei, reprezentantii acestui semn astrologic intarzie la o intalnire pentru ca pierd notiunea timpului in timp ce se aranjeaza in oglinda. Dar scuza pe care o folosesc are legatura cu faptul ca nu au inteles bine ora. Practic, ei nu au nicio vina daca tu nu ai fost clara atunci cand ai fixat intalnirea.

Citeşte mai mult pe divahair.ro