Horoscop: Ce spune zodia ta despre cum te comporţi pe site-urile de socializare

Expunerea frecventă a comportamentelor noastre pe site-urile de socializare pot spune multe despre fiecare în parte – la fel ca şi horoscopul. Probabil că nu îţi dai seama ce impact pot avea Facebook-ul sau Instagram-ul asupra ta. Citeşte mai departe ca să afli dacă acţiunile tale de pe site-urile de socializare reflectă caracteristicile semnului tău zodiacal.

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 12:00
Horoscop: Ce spune zodia ta despre cum te comporţi pe site-urile de socializare

Berbec: Fata Berbec tinde să fie în centrul spectrului zodiacal. Aşadar, este as în folosirea Photoshop-ului. Dacă o prietenă are de gând să posteze o fotografie cu ea, vrea să o vadă şi să o modifice înainte de a o publica. Nu îşi revizuieşte tag-urile pe Facebook doar din obişnuinţă, ci pentru că asta este regula ei.

Taur: Fata Taur postează mereu produse de lux, fiindcă tinde să fie puţin materialistă. Îi place să se afişeze cu noile achiziţii. De asemenea, are tendinţa să urmărească absolut tot, să ştie sigur că nu mai postează cineva o fotografie asemănătoare cu a ei. Deoarece fata Taur este una foarte sensibilă, este şi genul care şterge orice feedback negativ primit.

Citeşte şi  Horoscop: Top zodii răzbunătoare. Află de cine trebuie să te păzeşti

Gemeni: Nu contează dacă femeia sub semnul Gemenilor este fericită sau tristă, te face să crezi că trăieşte o viaţă roz. Nu îi place niciodată să acţioneze ca şi când ceva o deranjează şi postează mereu fotografii ca să dovedească asta. Uneori se pare că trăieşte o realitate falsă prin aparatul de fotografiat. Deci, când vezi pe cineva că trăieşte o viaţă uimitor de glorioasă pe Instagram, există şanse mari ca acea fată să fie Gemeni şi ca lucrurile să nu fie perfecte precum par.

Rac: Într-o zi, postările unei fete Rac pot fi pline de bucurie, iar în alta, vor fi complet opuse. Feed-urile ei sunt pline de contradicţie, deoarece emoţiile au tendinţa să se schimbe.

Citeşte mai mult pe one.ro