HOROSCOP: Ce superstiţii îţi pot da bătăi de cap, în funcţie de zodie. Cine se teme de vrăji, cine nu suportă criticile

Superstiţiile te pot urmări toată viaţa, dacă nu reuşeşti să scapi de ele. Fiecare zodie este predispusă la anumite tipuri de superstiţii, în funcţie de caracteristicile de bază.

RomaniaTV.net
06 feb. 2018, 11:57
HOROSCOP: Ce superstiţii îţi pot da bătăi de cap, în funcţie de zodie. Cine se teme de vrăji, cine nu suportă criticile

Rac

Poţi ajunge cu uşurinţă pradă superstiţiilor aberante, în special când vine vorba de cele legate de familie. Nu cumperi niciodată lucruri unui copil care urmează să se nască şi nici nu accepţi să se vorbească despre lucruri negative la tine în casă, de teamă să nu se materializeze.

Leu

Superstiţiile care au legătură cu banii sunt cele care te „ating” cel mai uşor. De exemplu, nu duci gunoiul seara sau nu dai bani împrumut lunea, pentru că înseamnă că vei da bani toată săptămâna.

Fecioară

Ai o adevărată obsesie pentru sănătate, iar acest lucru se poate transforma în superstiţii care să-ţi afecteze viaţa. De asemenea, simţi nevoia să aşezi lucrurile din jurul tău într-o anumită ordine, altfel simţi că vei avea ghinion!

Balanţă

Superstiţiile care au legătură cu relaţia ta sunt cele care te sperie cel mai tare. De exemplu, sub nicio formă nu-ţi vei face nunta în luna mai sau de ziua ta sau a jumătăţii tale, pentru că eşti absolut convins că îţi va aduce ghinion în căsnicie.

Scorpion

Poţi fi una dintre cele mai superstiţioase native ale zodiacului. Te sperie foarte tare superstiţiile legate de moarte, morminte sau blesteme şi vrăji, pentru că într-un colţ al minţii, eşti convins că sunt reale, chiar dacă nu recunoşti în faţa celorlalţi.

Săgetător

Eşti o persoană care are o legătură specială cu divinitatea, iar superstiţiile care au legătură cu asta îţi dau fiori. Ţi-e teamă că vei ajunge în iad dacă ai gânduri nu tocmai bune şi ajungi să crezi că eşti o persoană rea din această cauză.

Capricorn

Te laşi foarte tare influenţat de superstiţiile care au legătură cu banii, cariera sau succesul tău. Nu împrumuţi bani în prima zi din săptămână, lună sau an, iar dacă o pisică neagră îţi trece calea când eşti în drum spre un interviu, te gândeşti serios să-l amâni!

Vărsător

Ai o minte foarte deschisă şi crezi în tot felul de spirite, terapii neobişnuite şi supersiţii legate de acestea. De aceea, ar putea să-ţi fie teamă să stai singur în casă noaptea sau eşti convins că diferite acţiuni ale tale pot atrage furia entităţilor nevăzute.

Peşti

Poţi fi foarte superstiţios atunci când nu-ţi iese ceva şi ai tendinţa de a da vina pe destin sau ghinion. Una dintre expresiile tale celebre poate fi „Dacă ştiam că se întâmplă aşa… „.

Berbec

Crezi cu tărie că atunci când îţi apare o piedică în cale, de orice fel, este un semn rău. Nu îţi place deloc ca ceva să-ţi blocheze calea şi transformi asta într-o adevărată criză.

Taur

Păstrezi cu mare teamă toate superstiţiile părinţilor şi îţi dai seama cu greu că de fapt, le copiezi comportamentul. Pentru tine norocul financiar este foarte important, iar faptul că cineva îţi iese înainte cu o găleată goală, despre care se spune că reprezintă sărăcia şi ghinionul, este un adevărat motiv de îngrijorare.

Gemeni

Gemenii sunt predispuşi să cadă pradă superstiţiilor care au legătură cu cuvintele. Dacă auzi ceva rău, ai putea fi cu uşurinţă convins că se va materializa, de aceea te gândeşti la soluţii de a împiedica producerea unei „nenorociri”.