HOROSCOP: Ce temeri ai când iubeşti, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Vrei să afli de ce se tem mai mult şi mai mult zodiile atunci când vine vorba de iubire şi relaţii? Semnul zodiacal te predispune să ai anumite temeri atunci…când iubeşti, temeri pe care e bine să le conştientizezi căci ele îţi pun piedici în relaţia de cuplu.

08 dec. 2014, 10:42
HOROSCOP: Ce temeri ai când iubeşti, în funcţie de zodie

Berbec: îi este teamă de compromisuri atunci când iubeşte. Berbecul îşi doreşte ca totul să decurgă după cum vrea el şi respinge ideea că în numele iubirii trebuie să faci măcar mici ajustări la propria persoană.

Taur: îi este teamă că va fi înşelat atunci când iubeşte. Taurul pune mare preţ pe fidelitate şi angajament într-o relaţie şi se teme că celălalt nu îi va îndeplini aceste nevoi.

Gemeni: îi este teamă de scenele emoţionale atunci când iubeşte. Ar evita cu bucurie declaraţiile de dragoste, dar înţelege că sunt momente cheie într-o relaţie în care ele sunt vitale. Totuşi, o iubită excesiv de romantică îl va pune pe fugă.

Rac: îi este teamă că va fi părăsit atunci când iubeşte. Racul nu ar suporta să ştie că sufletul său pereche a decis să îşi caute perechea în altă parte.

Leu: îi este teamă că va fi respins atunci când iubeşte. Pe Leu îl răneşti într-o relaţie cu refuzurile de orice fel, pentru că are un ego puternic.

Fecioară:
îi este teamă de intensitatea sentimentelor. A remarcat cât de uşor îţi poţi pierde raţiune atunci când iubeşti, iar de acest lucru se teme cel mai mult, pentru că se bazează foarte mult pe autocontrol.

Balanţă: îi este teamă de certuri atunci când iubeşte. Nimic nu dezolează mai tare o Balanţă decât conflictul, pentru că ea caută mereu să aibă armonia în relaţia de cuplu.

Scorpion: îi este teamă că va fi trădat atunci când iubeşte. De aceea Scorpionul nici nu arată ce simte la început şi se înconjoară de un val de mister în care se simte în siguranţă. Cu greu îşi va exprima sentimentele de frică să nu fie rănit.

Săgetător: îi este teamă că îşi va pierde independenţa atunci când iubeşte. Vrea să rămână  liber chiar dacă este implicat într-o relaţie, aşa că o iubită care îl îngrădeşte, sigur îl va şi îndepărta. 

Citeşte mai mult pe unica.ro