HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele între 25 aprilie – 1 mai. Zodia norocoasă este RAC

HOROSCOP: Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 25 aprilie-1 mai.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 09:24
HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele între 25 aprilie – 1 mai. Zodia norocoasă este RAC

BERBEC

Sunteţi salvată de rutină, deşi din pricina oboselii faceţi greşeli, iar şefii le înregistrează. Mai aveţi până să finalizaţi activităţile începute, doar cu ajutorul partenerilor. Nativele tinere au o săptămână de vis în care pot să-şi facă noi amici. Irascibilă joi, îi criticaţi pe toţi din anturaj!

TAUR

Interveniţi şi în problemele profesionale la care nu vă pricepeţi. Noroc că aveţi suficiente alte cunoştinţe şi destul farmec pentru a fi „iertată” de şefi. Miercuri, este necesar să revizuiţi o grămadă de propuneri în care aveţi o deplină încredere şi speranţa secretă de a vă relansa profesional.

GEMENI

Aveţi încredere în promisiunile celor pentru care lucraţi şi curând veţi fi dezamăgită. Continuaţi miercuri să visaţi liniştită la promisiunile primite. Problemele de sănătate vă împiedică joi să faceţi o vizită planificată ori să mergeţi la un prieten care are nevoie de dv. Vineri, sunteţi epuizată.

Zodia Norocoasă-RAC

Consideraţi că dacă veţi fi perseverentă, veţi putea să vă impuneţi dorinţele, dar uitaţi că aveţi de-a face cu persoane mai încăpăţânate decât dv. Miercuri, nu faceţi faţă intrigilor. Complicaţiile care pot apărea în familie vă lipsesc de concentrarea atât de necesară în toată degringolada de la serviciu. Vorbiţi joi prea mult şi faceţi promisiuni. Divergenţele ce apar cu cei dragi presupun din partea dv. multă răbdare şi explicaţii repetate. Este de preferat să nu cedaţi la „rugăminţile” de a renunţa la o mică parte din drepturile dv. financiare în favoarea rudelor! Deveniţi mai capabilă de a-i înţelege pe cei din anturaj şi cu „vârfuri” de inspiraţie financiară de admirat.

LEU

Sunteţi obligată să fiţi mai obiectivă decât până acum şi să faceţi unele schimbări în relaţiile cu cei din anturaj (mai ales la serviciu). Pierdeţi marţi unele resurse financiare de bună voie, însă câştigaţi respect! Devine clar joi că problema banilor e din ce în ce mai importantă pentru familia dv.

FECIOARĂ

Ameninţările care sunt proferate la adresa dv. nu vă intimidează, dar poate apărea o dilemă în anturaj. E bine să renunţaţi la intervenţiile critice miercuri şi să vă analizaţi propriile interese. Cei dragi vă reproşează că aţi pierdut o parte din cutezanţa proverbială şi din pragmatismul obişnuit.

BALANŢĂ

Întârziaţi marţi la o întâlnire importantă, pentru că aţi înţeles greşit ora şi apoi pierdeţi timp aşteptând. Încurcăturile se ţin lanţ, dar totul se termină cu bine datorită diplomaţiei dv. Vă opuneţi miercuri măsurilor necesare pentru clarificarea situaţiei salariale a unor colegi. Reacţii bizare.

SCORPION

Reuşiţi să scăpaţi marţi de necazuri o persoană apropiată, apelând la relaţiile dv. Vi se va cere un serviciu de aceeaşi natură, în condiţii mai puţin plăcute, dar refuzaţi cu decenţă. Principiile dv. sunt joi în pericol, deoarece sunteţi pus într-o situaţie dificilă. Vineri, contracte de succes.

 

Previziunile pentru celelalte zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.