Horoscop. Ce tip de distracţie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Nativa din Vărsător este foarte creativă, aşa că activităţile care îi stimulează această latură a sa o fac să se simtă cel mai bine.

13 apr. 2015, 20:06
Horoscop. Ce tip de distracţie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Eşti o fire foarte activă, aşa că activităţile riscante şi ieşite din comun ţi se potrivesc cel mai bine.

Chiar dacă nu le poţi face des, un salt cu paraşuta ţi-ar creşte adrenalina şi te-ar face să te simţi de milioane. În restul timpului, trebuie să fii în permanenţă pe fugă, făcând câte ceva alături de prieteni.

TAUR

Eşti o fire destul de comodă şi optezi mereu pentru activităţile relaxante.

Cel mai bine te simţi atunci când mergi la un salon de înfrumuseţare sau la plimbări lungi prin parc, însă neapărat vremea trebuie să ţină cu tine, altfel preferi leneveala în faţa televizorului.

GEMENI

Bârfitul este activitatea care îţi place cel mai mult, şi poţi renunţa la orice pentru o astfel de întâlnire cu fetele.

Nu eşti adepta distracţiilor extreme, însă nici nu spui nu dacă cineva te invită să faci ceva inedit. Nu refuzi nici răsfăţul fizic sau culinar.

RAC

Te distrezi cel mai mult atunci când tu eşti cea care organizează evenimentul, fie că este vorba de o petrecere la tine acasă, fie de o ieşire în oraş cu prietenii.

Tu te cunoşti cel mai bine, aşa că dacă poţi alege tu ce să faci este perfect pentru tine.

LEU

Îţi place să ieşi în evidenţă şi să se vorbească despre tine, aşa că vei alege întotdeauna activităţile extravagante despre care se poate povesti apoi.

Îţi place să pleci pe munte pe trasee dificile, să vizitezi ţări unde nu toată lumea poate ajunge, dar nu spui nu nici unor salturi cu paraşuta.

Citeşte mai mult pe eva.ro