Horoscop: Ce trebuie să faci ca să-l schimbi în 2014, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Află cum trebuie să te porţi cu iubitul tău pentru a obţine ceea ce îţi doreşti de la el. Indiferent ce te-ar nemulţumi, nu te lăsa până nu face ca tine!

RomaniaTV.net
17 dec. 2013, 21:36
Horoscop: Ce trebuie să faci ca să-l schimbi în 2014, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din Săgetător nu face compromisuri şi nu acceptă să facă ceva doar pentru că vrei tu. Nu afce nimic gratis, aşa că dacă vrei să nu mai iasă seara cu băieţii fără tine, atunci propune-i ceva tentant în schimb. Este orgolios şi nu vrea să se facă de râs în faţa nimănui, aşa că ocupă-te mai întâi de această problemă.

Horoscop: Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Bărbatul din această zodie este destul de vicios, aşa că dacă încerci să schimbi ceva la el, trebui să depui mult efort. Îţi trebuie argumente puternice, să îi demonstrezi de ce e bine şi de ce e rău, să îi faci calcule peste calcule. Dacă nu mai rezişti, bagă-l într-o şedinţă serioasă şi apelează la sentimentalism.

Horoscop: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cu iubitul tău din Vărsător nu îţi va fi deloc greu în cazul în care vrei să schimbi ceva la el. Trebuie doar să îi explici frumos ce te deranjează şi de ce, iar dacă argumentele tale sunt cât se poate de clare şi logice, atunci nu o să fie probleme. Comunicare şi sinceritatea sunt cele mai importante atunci când vine vorba de sacrificii.

Horoscop: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Pe iubitul tău din această zodie îl poţi manipula destul de uşor dacă ştii cum să îl iei. Dacă începi cu vorbe drăgăstoare, atingeri şi giugiuleli, atunci poţi obţine tot ce vrei de la el. E posibil să te asculte atunci, după care să revină la vechile obiceiuri, cam asta e riscul acestei metode.

Horoscop: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec uită repede ceea ce îi ceri, aşa că trebuie să pui ceva important la bătaie dacă vrei să se ţină de cuvânt. Promite-i lucruri sau ameninţă-l cu pedepse dacă mai greşeşte. Trebuie să te ştie şi cumva de frică, altfel tu vei fi cea care îşi va face nervi cel mai des.

Horoscop: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă iubitul tău este născut în această zodie, atunci trebuie să ştii foarte bine cât de încăpăţânat şi orgolios este. Nu se va schimba foarte uşor, dar vei reuşi să obţii ceva dacă îi exemplifici foarte clar de ce este bine. Are nevoie de un model, nu riscă să se transforme în ceva în care nu crede.

Citeşte mai mult pe eva.ro