Horoscop. Ce trebuie să faci ca să te poată ierta, în funcţie de zodia lui

Publicat: Marţi, 16 Septembrie 2014 23:19 // Actualizat: Marţi, 16 Septembrie 2014 23:19 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop: Dacă s-a supărat pe tine şi nu ştii cum să îl împaci mai repede, atunci este important să descoperi ce îl sensibilizează mai uşor şi să treci la acţiune!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Acest nativ se supără din orice, fie că are motive, fie că şi le crează singur, de aceea trebuie să înveţi să îl ignori mai mult, altfel tu vei avea de furcă cu el. Dacă totuşi ştii că ai făcut ceva greşit, atunci pregăteşte-te să îi gâdili orgoliul şi să îl faci să se simtă centrul universului.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din această zodie este destul de complicat, de aceea vei avea de luptat cu el. Dacă s-a supărat pe tine, cu siguranţă te va pedepsi cu ignorarea. Nu va mai vrea să comunice cu tine decât atunci când deja te-ai milogit prea mult şi tot el s-a plictisit de plânsetele tale. Încearcă să îl îndulceşti cu o amintire care să îi readucă întâmpările frumoase dintre voi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din această zodie face din ţânţar armăsar, de aceea trebuie să nu te pui cu el pentru că te poate face să suferi înzecit. Suferinţa lui ţine mai mult de orgoliu, nicidecum de sentimentele lui cele mai sincere. Ca să îl faci să uite că i-ai greşit trebuie să îl răsfeţi şi să îi faci câteva mofturi la care are interzis.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea mult de furcă cu acest nativ, pentru că nu este genul care să ţină supărarea şi vrea să trăiască fără ură toată viaţa lui. Indiferent de greşelile pe care le faci, fie ele minore sau chiar grave, iubitul tău din această zodie are puterea de a trece peste orice cu condiţia să te vadă sincer să îţi pare rău.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă i-ai greşit cu adevărat trebuie să te pregăteşti serios pentru ce va urma pentru că e nevoie de multă cheltuială şi mulţi nervi storşi.Ca să te ierte trebuie să îi cumperi lucruri scumpe sau să îi faci cadou călătorii pe care el nu şi le poate permite. În general, la acest nativ totul se rezumă la bani.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din această zodie are nevoie de fapte, nu de vorbe. De aceea va avea nevoie de timp şi de spaţiu pentru a cântări bine situaţia şi de a fii sigur că ia o decizie bună în ceea ce te priveşte. Trebuie să vadă căinţă şi părere de rău, dar şi o schimbare radicală în mai bine.

Citeşte mai mult pe eva.ro

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 17 septembrie horoscop 2014 horoscop azi horoscopul zilei scorpion
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 sep 05:37
... on September 16, 2014
Horoscop: Dacă s-a supărat pe tine şi nu ştii cum să îl...
17 sep 00:20
...mai repede, atunci este important să descoperi ce îl sensibilizează mai uşor şi să treci la acţiune! …read more ...
16 sep 23:32
... Horoscop: Dacă s-a supărat pe tine şi nu ştii cum să îl împaci mai repede, atunci este important să...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H