Horoscop: Ce trebuie să faci în fiecare dimineaţă, în funcţie de zodia ta

Iată care este rutina pe care trebuie să o urmezi dimineaţa în funcţie de semnul tău zodiacal. Îţi va aduce o mulţime de beneficii.

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 07:57
Horoscop: Ce trebuie să faci în fiecare dimineaţă, în funcţie de zodia ta

CAPRICORN

Nu dai amânare la alarmă şi te ridici din pat la aceeaşi oră în fiecare dimineaţă, având o ordine a acţiunilor de la care nu te abaţi.

De asemenea, eşti fan uniformă în ceea ce priveşte hainele cu care te îmbraci. Rutina ta ideală constă în lăsarea în ordine a lucrurilor. Natura ta disciplinată nu te lasă să ieşi din casă fără să îţi pregăteşti totul pentru a doua zi.

Citeşte şi Ce CADOURI DE CRĂCIUN îşi doresc zodiile

VARSATOR

Eşti imprevizibilă dimineaţa.

Nu îţi place să ţi se spună ce să faci şi întâmpini dificultăţi în a-ţi face o rutină. Cu toate acestea, îţi place să fii la curent cu tot ce e nou în lume, astfel încât să ai subiecte de discuţie pe parcursul zilei. Rutina ta ideală constă în activităţi pe care îţi doreşti atunci să le faci. Dacă vrei să leneveşti mai mult în pat, fă-o, dacă ai chef teribil de muncă, ridică-te şi începe. Dar nu uita ca înainte să verifici ştirile şi să trimiţi mesaje prietenilor sau iubitului!

Citeşte şi HOROSCOP Mariana Cojocaru. Iată zodiacul neptunian pentru 2018 VIDEO

PESTI

Îţi doreşti să dormi mereu mai mult.

Eşti visător şi ai rămâne în pat toată ziua dacă ai putea. Odată ce te ridici, nu-ţi place să fii grăbită. Trebuie să te simţi confortabil ca să începi ziua bine. Rutina ta ideală e comodă şi calmă. Dacă timpul îţi permite, bea o cafea şi ia micul dejun în pat în timp ce citeşti ceva. Odată ce ai terminat, fă un duş lung şi pregăteşte-te să iei ziua cu asalt. Dar pentru a face toate astea, trebuie să te trezeşti devreme.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.