Horoscop: Ce trebuie să faci, în funcţie de zodie, pentru a fi fericită de Revelion

Astrele ştiu exact ce îţi trebuie atunci când drumul pe care te afli pare să ducă spre nicăieri. Schimbarea recomandată zodiei tale îţi va aduce zâmbetul de buze şi îţi garantează că fericirea îşi va face loc în viaţa ta până de Revelion!

RomaniaTV.net
16 oct. 2015, 13:04
Horoscop: Ce trebuie să faci, în funcţie de zodie, pentru a fi fericită de Revelion

Berbec

Ai un ritm mult prea alert, care nu îţi permite să observi detaliile, dar nici să te bucuri de viaţă. Las-o mai moale, oferă-ţi timp, admiră peisajele de toamnă. Astfel, vei înţelege care sunt micile bucurii ale vieţii şi îţi vei găsi drumul până la final de an.

Taur

Nu eşti nici pe departe atât de singur pe cât crezi. Persoane din trecutul tău se gândesc la tine la fel cum tu te gândeşti la ele. Nu te teme, fă-ţi curaj şi dă-le un telefon. Finalul de an îl vei petrece alături de prieteni vechi, dar adevăraţi.

HOROSCOP: Top 5 femei care preferă banii, nu dragostea

Gemeni

Cei din jur au impresia că te cunosc, dar nici că se puteau înşela mai tare. Cum te-ar putea cunoaşte ei, când nici tu nu o faci? Nu asculta gurile rele. Nu e anormal să fii confuză. La fel cum nu e anormal nici să ai defecte. Oferă-ţi timp să îţi pui ordine în gânduri şi nu uita că tu eşti cea mai importantă. Până la finalul anului, vei reuşi să te regăseşti.

RAC

Este acea perioadă a anului, nu-i aşa, în care eşti pusă pe fapte mari? Frigul începe să fie tot mai prezent, iar tu simţi efectele pe pielea ta, indiferent de cât de multe straturi de haine pui pe tine. Dar realizezi că ai multe în comun cu frigul. Indiferent de cât de mult îţi distragi atenţia de la anumite trăiri şi sentimente, întotdeauna vei simţi o mică „răceală” în interiorul tău, deoarece este ceva ce îţi lipseşte.

Fă ceva chiar acum, pentru a nu te simţi o persoană „rece”, goală pe dinăuntru. Acum este momentul să încetezi să mai încerci să umpli acel gol cu ceva, să nu te mai simţi distantă şi rece. Acceptă golul ca fiind o parte din tine. Astfel vei fi cu adevărat împlinită şi fericită la final de an. Şi nu uita că este în regulă să faci, din când în când, pace cu demonii tăi.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.