HOROSCOP: Ce trebuie să faci pentru un 2014 de excepţie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Află cum să atragi norocul de partea ta în această perioadă şi ce trebuie să faci pentru a-l păstra cât mai mult în viaţa ta.

21 ian. 2014, 21:20
HOROSCOP: Ce trebuie să faci pentru un 2014 de excepţie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă faci bine, primeşti bine, acesta ar trebui să fie principiul după care să îţi ghidezi viaţa. Fii mai îngăduitoare cu tine şi cu cei din jurul tău, şi dacă poţi să ajuţi, fă-o fără regrete. Această atitudine îţi va aduce multe satisfacţii, fie că este vorba de un somn liniştit seara, fie o mulţime de oportunităţi menite să îţi aducă succesul.

HOROSCOP: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi să mai fii invidioasă pe ceilalţi, pentru că vei acumula o mulţime de frustrări şi nu vei reuşi să îţi atingi propriile obiective. Grija pentru cei din jurul tău îţi va mânca din timpul preţios pe care ai putea să îl fructifici. Ia lucrurile aşa cum ţi se dau şi bucură-te de ce ţi se întâmplă.

HOROSCOP: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Anul acesta trebuie să înveţi să te apreciezi mai mult şi să faci ceea ce îţi place. Dacă îţi urmezi dorinţele, şansele să atragi norocul de partea ta sunt foarte mari. Este foarte important să nu dai înapoi la prima piedică ce ţi se pune în cale, ci să fii ambiţioasă.

HOROSCOP: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Anul acesta va fi puternic influenţat de deciziile pe care le vei lua. Este nevoie de foarte multă analiză şi niciodată de grabă. Pentru a reuşi în tot ce ţi-ai propus, trebuie să îţi asculţi inima, dar şi mintea. Este exclus să te laşi comandată de cei din jurul tău.

HOROSCOP: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este foarte important c aîn acest an să te pui pe primul loc, în defavoarea celor din jurul tău. Dacă până acum nu puteai să fii indiferentă la ce se întâmplă lângă tine, de data aceasta situaţia trebuie să se schimbe. Fă-ţi plăcerile, bucură-te de viaţă şi renunţă să te îngrijorezi din nimicuri.

HOROSCOP: Rac (22 iunie – 21 iulie)

Dacă vrei să ai un an de succes trebuie să încerci să munceşti de una singură, fără să apelezi la ajutorul celor din jur. Trebuie să ai încredere în propriile forţe, acest lucru dobândindu-l dacă adopţi o astfel de atitudine. Atenţia trebuie să fie la ordinea zilei, altfel rişti să pierzi şanse mari.

Citeşte mai mult pe eva.ro