HOROSCOP: Ce vă rezervă astrele în săptămâna 17-23 februarie

Horoscopul saptamanii 17-23 februarie 2014.Afla ce iti rezerva astrele in viitoare saptamana.Vezi cum vei sta cu banii, sanatatea, dragostea si cariera. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

16 feb. 2014, 10:09
HOROSCOP: Ce vă rezervă astrele în săptămâna 17-23 februarie

Horoscop Berbec

Distractia e pe cale sa se sfarseasca. Incepand de marti, intri intr-o perioada in care e mai importanta pentru tine meditatia, solitudinea, contemplarea, dar si rezolvarea problemelor profunde ale vietii. Trecerea prin semnul Pestilor te obliga, totodata, sa ai mai multa grija de sanatate si sa iti aperi reputatia. Luni, relatiile sunt in prim plan si lucrurile par sa mearga bine. Marti insa te izbesti de probleme, inclusiv financiare, care se rezolva abia miercuri. Joi si vineri ai noroc in bani, e posibil sa gasesti un „sponsor” generos pentru nevoile tale. In weekend, dragoste, liniste, poate o cina romantica?

Horoscop Taur

Iti incepi saptamana cu agitatie la serviciu sau pentru serviciu, insa chiar daca ai mai multa treaba, simti usurare din cauza ca unele bariere au disparut, lasandu-te acum sa te bucuri, sa socializezi, sa te joci. Entuziasmul te deschide mai mult si in plan amoros. Treburile merg bine luni, insa marti asteapta-te la cele trei ceasuri rele.. Fii diplomata, evita riscurile! Recuperezi miercuri, cand ai succes in plan profesional, iar apoi joi si vineri, cand ai noroc in ce tine de relatii, provocari, cooperari, posibile mutari de domiciliu. In weekend, te preocupa banii si sexul. Sambata ziua esti suparata din cauza lor, apoi cineva iti ofera ce ai nevoie si ai o seara de sambata si apoi o Duminica minunate.

Horoscop Gemeni

Incepand din aceasta sambata, schimbarea patronului astral pune capat unei luni de zile de progres in plan intelectual, calatorii, dragoste, deschizand o perioada la fel de lunga de ambitie, incercari in plan profesional, intalniri cu sefii si alte persoane importante etc. Reputatia este cea care va conta! Nu uita sa amani noile inceputuri pana cel mai devreme pe 28 februarie. Dragostea este cu totul exceptionala la inceputul saptamanii. Luni si miercuri se intampla ceva minunat. Marti insa trebuie sa fii foarte atenta la riscuri (de exemplu, evita sexul neprotejat, ai grija sa nu pierzi bani, sa nu te imbolnavesti). Joi si vineri astrele te voor proteja in ce tine de profesie si de sanatate, domenii cu noroc. In weekend, relatiile sunt importante. Mai intai, cu tristete (sambata pana spre seara), apoi cu bucurii!

Horoscop Rac

Zodia Varsatorului le-a adus Racilor o luna de probleme legate de bani, de mistere si de dorinte intime. Zodia Pestilor le va aduce, incepand chiar de marti, o luna de intelegere, de dragoste, de preocupari intelectuale si calatorii. Mai ales dupa 28 februarie, cand Mercur incheie faza retrograda si noile proiecte sunt din nou favorizate. Pana atunci: luni, casa si familia sunt in prim plan. Lucrurile merg bine, dar evita promisiunile! Marti, evita riscurile, ai grija la obiecte electrica, nu te certa cu partenerul de viata, nu pleca urechea la zvonuri si barfe. Miercuri e ziua in care rezolvi toate problemele aparute marti. Joi si vineri, dragoste si placere! In weekend, destul de multa treaba, mai ales sambata!

Horoscop Leu

Tine minte ziua de 28 februarie si amana orice inceput (proiect, relatie, investitie) pana atunci. Cu siguranta ca va fi o zi minunata, in ce tine de bani, sex, sanatate sau o schimbare de stil de viata! Pana atunci, insa, sa vedem ce iti aduce aceasta saptamana: luni ai treaba, posibile calatorii, delegatii etc. Marti ai grija, evita riscuri, pregateste-te pentru posibile blocaje la serviciu sau probleme de sanatate. Miercuri, o zi buna la serviciu. Joi si vineri esti cel putin sufleteste in mijlocul casei, al familiei, de aici vin vestile bune. In weekend, dragostea este importanta. Sambata pare ca alergi dupa himere, insa dupa caderea serii iluziile incep sa devina realitate.

Horoscop Fecioara

Marti trecem in zodia Pestilor. Pentru fecioare, se incheie o luna de munca si de preocupari legate de sanatate si incepe o luna a relatiilor, a noilor orizonturi, a noilor sanse. E posibila chiar si o schimbare de domiciliu! Nu uita insa sa amani orice nou inceput pana dupa 28 februarie, o zi miraculoasa pentru toate semnele zodiacului! Luni, preocuparile tale sunt financiare. Castigi ceva, insa daca vine vorba de cheltuieli, evita-le. Marti trebuie sa ai grija mare si sa eviti riscurile, iar miercuri te poti astepta la un exces de tensiune in plan financiar (legat de o posibila investitie) sau sexual. Joi si vineri ai spor la serviciu, iti faci treburile repede si bine, comunici excelent. Ai insa nevoie sa-ti pui ordine in prioritati. In weekend, cel mai bine te vei simti acasa!

Horoscop Balanta

Pentru cei nascuti in semnul Balantei, a fost o luna cu buna si cu rele, cu preocupari legate de frumos, de arta. Trecerea pe sub semnul Pestilor va muta accentul pe munca si pe sanatate. Dupa 28 februarie, e posibil sa incepi un nou job. Aceeasi zi, iti va aduce si o veste buna legata de starea de sanatate. Pana atunci insa, Mercur retrograd iti recomanda sa pui trecutul in prim plan si sa eviti noile inceputuri. Luni, marti si miercuri sunt zile bune, energice. Luni primesti vesti bune in planul relatiilor, marti ai ceva probleme de rezolvat, iar miercuri te preocupa dragostea. Joi si vineri rezolvi o chestiune financiara (recuperezi o datorie, iei legatura cu un fost angajator). Daca primesti bani, ai grija de ei, evita cheltuielile importante. In weekend, se anunta treburi, calatorii, vizite. Duminica, mai ales, ai o zi buna.

Horoscop Scorpion

Se incheie o luna de linista, de preocupari casnice, facand locul unei perioade in care trecerea prin zodia Pestilor iti va aduce frumusete, dragoste, creativitate, succes in sporturi si tot ce tine de bucuria sufletului. Pregateste-te pentru a incepe ceva in aceste zone, insa amana trecerea la actiune pana cel mai devreme pe 28 februarie. Deocamdata, ai o saptamana care incepe lenes, nu ai chef de munca, ai prefera sa te odihnesti. Cauta deci sa nu-ti faci un program prea incarcat de luni pana miercuri, pentru ca e posibil sa nu-l poti respecta. In schimb, profita de aceste zile pentru a rezolva chestiuni birocratice si pentru a face acte de caritate. Un plus de atentie marti, cand toata lumea e usor iritabila. Joi si vineri energia iti revine si ai noroc in tot ce faci, mai ales in dragoste. In weekend, toate merg bine, insa evita cumparaturile sambata.

Horoscop Sagetator

Ai avut cateva saptamani foarte ocupate, desi nimic important nu s-a intamplat. De acum, incepe o perioada de o luna de zile in care preocuparile tale se indreapta catre casa, parinti, copii, viitor ec. Rezuma-te la activitati de rutina pana la sfarsitul lunii, iar pe 28 poti incepe ceva minunat in aceste domenii. Luni, marti si miercuri esti optimista, energica, ai parte de simppatia celor din jur. Nici macar unele mici piedici pe care le intampini marti nu te vor putea descuraja. Evita barfele si aranjamentele fortate! Joi si vineri e mai bine sa meditezi, sa te odihnesti, sa profiti de momentele de singuratate. In schimb, in weekend esti in forma maxima, deci fa-ti planuri pentru tot ce ti-e drag!

Horoscop Capricorn

Perioada in care ai avut in minte numai bani se incheie marti, odata cu trecerea in semnul Pestilor. Incepe o luna de comunicare, de munca, de calatorii, de detalii. In aceste zone norocul te asteapta pe 28 februarie, insa pana atunci nu te apuca de nimic nou, ci mai degraba rezolva problemele trecutului – de exemplu, recupereaza banii pe care ti-i datoreaza prietenii. De luni pana miercuri, fii ambitioasa, harnica, arata-le sefilor tai de ce esti in stare. Insa ai grija marti, sa nu iei o amenda sau sa superi pe cineva la serviciu. Si in niciun caz nu investi si nu amesteca banii si prietenii acum! Joi si vineri, roata se intoarce, esti vesela, optimista si ai o mare incredere in viitorul tau, mai ales joi. Iesi din casa, distreaza-te, socializeaza. Mai ales ca in weekend, cel mai probabil, vei fi obosita. Sambata si Duminica odihneste-te si ajuta-i pe cei dragi.

Horoscop Varsator

Incepand de marti, intrarea in semnul Pestilor va insemna pentru tine, ca in fiecare an, o perioada cu posibile castiguri, cumparaturi, dar si una de educatie, memorare si dragoste, senzualitate. Vei fi norocoasa, insa dupa 28 februarie. Pana atunci, nu incepe nimic nou, ocupa-te de remedierea greselilor trecutului, profita atunci cand ti se ofera o a doua sansa. Daca te bate gandul sa reiei legatura cu un fost iubit, nu-l contacta mai deveme de miercuri. Luni, interesul tau se indreapta spre dragoste, cultura, calatorii. La fel si marti si chiar miercuri, insa ai grija marti, pentru ca un sef iti pune piedici. Joi si vineri, fii ambitioasa, toate merg bine si o veche investitie (sau efort) e rasplatita. In weekend, esti fericita!

Horoscop Pesti

Se incheie o luna de oboseala si de preocupari legate de sanatate. Soarele intra in semnul tau nativ, asa ca asteapta-te la o luna de energie maxima, incredere in tine, farmec, charisma. Insa vestile bune incep abia spre sfarsitul saptamanii si in plus, nu uita, Mercur e retrogrard, asa ca nu te apuca de proiecte noi inainte de 28 februarie. Tine minte aceasta zi, pentru ca atunci vei putea cu adevarat sa simti sprijinul astrelor in ce iti propui, mai ales in cariera sau relatii personale. Deocamdata: luni, preocupari legate de bani, investitii, sanatate, dispute. Marti, mare grija, nu incepe nimic, nu investi, nu cheltui, asigura-te ca esti protejata in tot ce faci. Miercuri, viata revine la normal. Joi si vineri, doua zile frumoase, cu dragoste, calatorii, poate o intalnire cu o persoana straina. In weekend, ai sansa de a-ti imbunatati statusul social.

Preluare de pe flu.ro