Horoscop: Ce zeitate eşti în funcţie de propria zodie

Astrologii susţin ca fiecare zodie este vegheată de o divinitate, la fel cum se întâmplă şi în rândul planetelor.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 09:56
Horoscop: Ce zeitate eşti în funcţie de propria zodie

Te-ai gândit până acum că fiecare zodie corespunde unei zeităţi şi de acolo vin multe caracteristici specifice semnului tău zodiacal? Iată ce zeitate eşti în funcţie de propria zodie:

Berbecul este reprezentantul zeiţei Soarelui în cultura japoneză, Ameratasu. Aceasta se închisese în interiorul unei peşterii, departe de ochii lumii, însă la rugămintea celor din jur a ieşit din peştera şi a readus soarele pe cer. Aşadar, eşti o persoană care stârneşte buna dispoziţie în jurul tău.

Citeşte şi Horoscop: Ce gen de filme îţi plac în funcţie de zodie

Taurul este reprezentantul zeiţei iernii care luptă împotriva zilelor friguroase şi întunecate, pe numele ei Beira. Îţi plac zilele însorite de iarnă, te bucuri de clipele petrecute alături de cei dragi şi nu te dai niciodată învins.

Gemenii sunt reprezentanţii zeiţei zăpezii în cultura scandinavă, Frau Holle. Ai o personalitate complexă şi îţi place la nebunie să faci cadouri cu orice ocazie persoanelor apropiate.

Vezi şi Horoscop: Topul zodiilor care fac dragoste de la prima întâlnire

Racul este reprezentantul zeului Soare din vechea cultură egipteană, pe nume Horus. Acesta iese în fiecare dimineaţă să lumineze cerul şi se ascunde noaptea de zeiţa nopţii. Ai o foarte mare poftă de viaţă şi debordezi de optimism, cu care îi molipseşti şi pe cei din jurul tău.

Citeste mai mult in Revista TEO.