Horoscop: Ce zodie îţi va marca destinul

Indiferent că este vorba despre viața personală sau cea profesională, anumite zodii își vor pune amprenta asupra destinului tău. Vezi care sunt.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 11:32
Horoscop: Ce zodie îţi va marca destinul

Taur

Nu sunt mulți oameni care ajung să îți câștige respectul, însă cei care o fac, îți rămân în suflet pentru totdeauna. Îți plac oamenii corecți, buni, care ajung să facă ce și-au dorit și nu te lași impresionată de bani sau funcții. Destinul tău va fi marcat de o Balanță, care te va cuceri prin dorința ei de dreptate și egalitate.

Gemeni

Mintea ta ageră și dorința de cunoaștere te fac un personaj imposibil de ignorat. Vei influența multe destine prin felul tău liber de a fi. Nu ești interesată de bani sau de recunoaștere socială, dar le vei avea pe amândouă fără mare efort. Pentru că ești atât de greu de impresionat, doar un Leu te-ar putea face să mergi până la capătul lumii cu el. Nu este vorba, neapărat, despre o relație de iubire, dar nativul acestei zodii va fi, cu siguranță, sufletul tău pereche.

Rac

Familia și prietenii sunt cele mai valoroase posesiuni ale tale și ai face orice pentru a-i mulțumi. Te iei foarte mult după intuiție, de aceea nu prea contează statutul social sau material al celorlalți. Destinul tău va fi marcat de o Fecioară care va reuși să te cucerească prin eleganța de care dă dovadă chiar și în cele mai stresante situații.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.