Horoscop: Ce zodie spune adevărul şi care preferă să se ascundă

Nativii zodiacului reacţionează diferit când vine vorba despre sinceritate. În timp ce unii nativi sunt sinceri şi deschişi alţii preferă să fie diplomaţi sau să schimbe vorba. Află cât de sinceră este fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
12 apr. 2016, 12:04
Horoscop: Ce zodie spune adevărul şi care preferă să se ascundă

Berbec

Berbecii sunt cunoscuti pentru sinceritatea lor. Acesti nativi nu dau dovada de diplomatie cand isi exprima parerile, indiferent cu cine vorbesc. Sunt ca o carte deschisa. Spun intotdeauna ce gandesc si nu ascund nimic.

Taur

Taurii sunt extrem de precauti si diplomati. Sunt foarte sinceri cu membrii familiei si cu cei apropiati. In rest, Taurii prefera sa spuna ceea ce considera ca trebuie spus, nu neaparat ceea ce gandesc cu adevarat, pentru a pastra aparentele si pentru a evita eventuale dispute.

Citeşte şi  Horoscop: Zodii pe care le duci uşor de nas

Gemeni

Contrar aparentelor, Gemenii nu se numara printre cele mai sincere zodii. Acesti nativi se gandesc de doua ori inainte sa spuna ceea ce gandesc deoarece sunt firi suspicioase si se feresc de situatii compromitatoare. Cand vine vorba de prietenii aprotiati, insa, Gemenii pot fi foarte sinceri si deschisi.

Rac

Pentru Raci, sinceritatea nu este buna decat in relatiile cu parintii, copiii si familia. In rest, Racii prefera sa taca si sa nu spuna ce au pe suflet. Acesti nativi nu mint, insa se inchid in ei. Desi se chinuie sa scunda ceea ce gandesc sau simt, gesturile ii tradeaza de cele mai multe ori.

Citeşte mai mult pe acasa.ro