Horoscop. Ce zodii AU NOROC in luna iunie. Afla ce au pregatit astrele

Luna iunie este destul de aglomerata. Mercur a iesit din retrograd vineri, 3 iunie, Saturn intra sambata, 4 iunie. Neptun va intra si el in retrograd, in 28 iunie.

03 iun. 2022, 23:30
Horoscop. Ce zodii AU NOROC in luna iunie. Afla ce au pregatit astrele

Horoscop. Revizuieste tot ce n-a fost rafinat, verifica lucrarile scrise, reia ideile nepuse in practica. Odata ce Saturn, planeta responsabilitatii si a disciplinei, retrogradeaza in excentricul Varsator, va trebui sa iti evaluezi cu mare grija reponsabilitatile maturitatii. Venus se muta in incantatorul Gemeni si incepe distractia verii! Pregateste-te, insa, si de ceva emotii, caci Neptun retrogradeaza in Pesti, iar Luna noua este in Rac, crescand putin dramatismul.

Citeste in continuare ce zodii AU NOROC in luna iunie.

Berbec
Este usor sa fii prins in drama celorlalti atunci cand te simti responsabil sa ai grija de ei. Imbratiseaza energia sociala a sezonului fara a fi prea implicat in barfe care nu te implica. O perspectiva reamprospatata te va provoca sa usurezi anxietatea, confuzia sau tristetea pe care le simti. Nu astepta o zi proasta de sanatate mintala pentru a incepe sa iti iei in serios practicile de stare de bine. Sezonul Racului este momentul perfect pentru a-ti explora originile si pentru a-ti ingriji nevoile emotionale.

Horoscopul banilor iunie 2022. Luna în care toate economiile se topesc ca îngheţata

Horoscop Taur
Reflectand la directia in care se duce viata ta, te-ar putea incuraja sa slabesti fraiele si sa te distrezi mai mult in aceasta luna. In loc sa vezi intreruperile din rutina ta zilnica ca pe niste poveri, trateaza-le ca oportunitati de a fi mai liber. S-ar putea sa ajungi la sfarsitul unui parteneriat, contract sau inchiriere care te va pozitiona sa iti stabilesti noi obiective – in mod ideal din speranta, mai degraba decat din teama de ceea ce urmeaza. Ia-ti putin timp din programul de lucru pentru a face ceva care iti aminteste de bucuriile de a fi in viata. Prioritizeaza nevoile tale interioare, emotionale, in detrimentul obiectivelor practice.

Horoscop Urania 4-10 iunie 2022. Relaţia de cuplu poate fi motiv de stres în cazul mai multor zodii! Recomandarea astrologului: nu alimentaţi disputele!
Gemeni
Odata ce Mercur – planeta ta conducatoare – se intoarce in Gemeni pe 13 Iunie, te vei simti mult mai liber, mai pozitiv si mai capabil sa te exprimi in mod autentic. Cu toate acestea, poate fi necesar sa evaluezi daca ai viziuni nerealiste despre viitorul tau. Gandeste-te la modul in care asteptarile tale te-au determinat sa pui presiune asupra ta si asupra oamenilor din jurul tau. Concentreaza-te pe dezvoltarea obiectivelor tale de la zero si pe maparea unor borne de referinta pentru a le atinge, mai degraba decat sa revolutionezi fara o directie clara. Acest lucru te va face sa te simti mai increzator, mai putin anxios si mai clar cu privire la ceea ce ai nevoie de la tine si de la ceilalti.

Horoscop Rac
Concentrarea asupra sanatatii tale fizice si mentale iti va permite sa devii o versiune mai buna a ta in aceasta luna. Amintirile tale mai grele din trecut pot reaparea, invitandu-te sa explorezi daca ti-ai luat suficient timp pentru a te vindeca de experientele tale trecute si a inchide capitolele vechi. Orice resentiment pe care il simti va indica unde permiti atasamentului tau fata de trecut sa iti afecteze in continuare prezentul. Provoca-ti tiparele de gandire negative si fii mai direct cu privire la nevoile tale. Odata ce sezonul Rac incepe, vei simti ca oamenii fac un efort mai mare pentru a te intelege.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro