Horoscop Urania 4-10 iunie 2022. Relaţia de cuplu poate fi motiv de stres în cazul mai multor zodii! Recomandarea astrologului: nu alimentaţi disputele!

Săptămâna 4-10 iunie 2022 nu este marcată de niciun eveniment astral major. Unii nativi vor fi puşi în dificultate de persoane mai în vârstă, dar, dacă nu vor pune paie pe foc, disputele nu au şanse să escaladeze.

03 iun. 2022, 16:28
Horoscop Urania 4-10 iunie 2022. Relaţia de cuplu poate fi motiv de stres în cazul mai multor zodii! Recomandarea astrologului: nu alimentaţi disputele!

Horoscop Urania 4-10 iunie 2022. Nativii se pot confrunta cu situaţii oarecum ciudate în multe dintre sectoarele vieţii, dar cei mai mulţi vor şti să le gestioneze. Alţii pot avea toleranţă redusă la pretențiile, capriciile, ambițiile sau orgoliul exagerat al unor persoane destul de apropiate şi dragi. Ca de obicei, comunicare este cheia pentru ca micile conflicte să nu capete amploare. dacă nu aveţi cu cine discuta, lăsaţi lucrurile aşa, daţi-le senzaţia că au câştig de cauză şi reluaţi discuţiile de unde le-aţi lăsat după câteva zile.

Horoscop Urania 4-10 iunie 2022 BERBEC

Relațiile parteneriale pot fi motiv de stres. Nu toate întâlnirile se vor desfășura în limitele politeții și ale amabilității. Berbecii se vor putea confrunta cu persoane agitate, nervoase, greu de temperat în reacțiile lor bruște, subiective, exigente și, de cele mai multe ori, nejustificate sau exagerate în pretențiile formulate. Nici nativii nu se vor dovedi vreo culme a docilității și a răbdării și se vor pune la mintea acelora, alimentând disputele.

Citeste si Horoscopul banilor iunie 2022. Luna în care toate economiile se topesc ca îngheţata

Horoscop Urania 4-10 iunie 2022 TAUR

Orgoliile personale, ambițiile, încăpățânările celor mai în vârstă îi pot pune în dificultate pe cei născuți în zodia Taurului, care nu vor putea acționa în plan oficial (relații cu instituțiile), fiind necesare unor reglementări sau bunei administrări a respectivelor bunuri puse în discuție. Planeta Venus se va afla, de la sfârșitul săptămânii, în conjuncție cu Uranus, în casa I a cerului de naștere al acestor nativi, și le va oferi surprize plăcute pe toată gama evenimentelor curente. Gândire echilibrată, pozitivă, constructivă în intenție și în soluții.

Citeste si Iunie 2022 va schimba viaţa a trei zodii: nu au cunoscut niciodată un asemenea noroc

Horoscop Urania 4-10 iunie 2022 GEMENI

Plimbări, vizite, petreceri, spectacole, participarea la activitățile de relaxare care se desfășoară în aer liber (concursuri, jocuri de societate). Universul afectiv va fi mai puțin crispat, dar și mai puțin serios sau profund. În acest peisaj destins, unii prieteni pot să se poarte ca niște „spărgători de petrecere”, scoțându-i pe nativi din sărite cu pretențiile, capriciile, ambițiile sau orgoliul lor exagerat care va altera dialogul firesc prin sămânța de ceartă. Evitați persoanele dificile, supărăcioase, egoiste, care nu văd mai departe de interesele lor și care n-au simțul umorului. Începând cu 9 iunie, e de reținut orice gând care privește un demers practic necesar consolidării vieții lor personale, sociale sau profesionale.

Restul zodiilor pe www.libertatea.ro