Horoscop: Ce zodii au parte de noroc la bani

Succesul la munca si veniturile fiecarui om depind mult de circumstantele particulare si ambitia fiecaruia, insa si astrele au un cuvant in spus in aceasta privinta.

18 aug. 2014, 13:10
Horoscop: Ce zodii au parte de noroc la bani

BERBEC

Berbecii au o ambitie profesionala greu de egalat, ceea ce ii aduce in pozitii de conducere. Ei se descurca minunat ca manageri, arhitecti si designeri, in general, deoarece sunt si creativi. Chiar si in politica se pot simti in largul lor, deoarece adora sa reformeze si sa restructureze. Lideri innascuti, Berbecii vor ajunge departe prin determinarea lor si vor face multi bani de-a lungul carierei, scrie DivaHair.ro.

TAUR

Taurul lucreaza cel mai bine cu obiecte, nu cu oameni. Aceasta nu inseamna ca nu se descurca in plan social, ci ca se descurca perfect in mediile in care este nevoie de logica, mai degraba decat de emotii. Taurii sunt prinsi adesea in gandirea lor rationala si au nevoie sa faca un pas in spate pentru a-si da seama de emotii. Meseriile cele mai potrivite pentru ei sunt acelea de analist economic, cercetator, pilot sau capitan pe un vas maritim. Un mare dezavantaj al Taurilor este reprezentat de lene, ceea ce inseamna ca nativul va reusi sa faca bani doar daca gaseste o motivatie destul de puternica.

Citeşte şi Horoscopul vacanţelor: Unde să-ţi petreci concediul în funcţie de zodie

GEMENI

O persoana in zodia Gemeni este foarte creativa, iar interactiunea cu alti oameni este un ingredient esential al vietii nativului acestei zodii. Daca din punctul de vedere al carierei se orienteaza spre domeniul comunicarii (relatii publice sau publicitate, de exemplu), Gemenii reusesc sa ajunga departe intr-un timp scurt, deoarece au un farmec personal irezistibil. De asemenea, pot lucra in orice ramura a artei, pentru a-si pune creativitatea unica in functiune. Visatori si independenti, nativii acestei zodii vor demisiona de la locul de munca fara ezitare daca ceva nu le convine. Din acest motiv, Gemenii nu sunt printre zodiile care fac multi bani, in special daca nu se pot exprima liber la locul de munca. Pentru ei, alte aspecte ale vietii conteaza si nu au tendinta de a deveni materialisti.

Citeşte şi Horoscop: Ce şanse sunt să te considere doar o aventură, în funcţie de zodia lui

RAC

Un Rac trebuie sa creada in ceea ce face si nu poate accepta un loc de munca unde principiile sale de viata sunt incalcate. De asemenea, ca fire sensibila si sentimentala, Racul are nevoie sa lege relatii stranse cu cei de la munca. Adesea, nativii acestei zodii sunt alesi ca traineri, datorita apropierii lor fata de oameni. Ei se descurca in orice meserie in care interactioneaza cu cei din jur, inclusiv ca psihologi si consilieri, insa le este mai greu sa se mentina in pozitii de conducere, deoarece le lipseste fermitatea si nu se vad capabili sa sanctioneze oamenii cand este cazul. Din aceasta cauza, Racii se vor descurca cu banii si nu vor avea mari lipsuri, dar cu siguranta nu sunt genul care sa calce pe cadavre pentru a obtine ce isi doresc.

Citeşte continuarea horoscopului pe DivaHair.ro.