HOROSCOP: Ce zodii au şansa să-şi găsească marea iubire până de Crăciun

În această iarnă, astrele îi favorizează pe nativii anumitor zodii în găsirea iubirii adevărate.

07 dec. 2016, 16:57
HOROSCOP: Ce zodii au şansa să-şi găsească marea iubire până de Crăciun

Gemeni

Gemenii au toată şansă să-şi petreacă sărbătorile de iarnă sub semnul dragostei şi intimităţii. Cei care nu au partener îşi vor găsi unul. Iar cei care au o relaţie vor observă cum atmosfera din viaţă de cuplu devine mai armonioasă şi plină de iubire. Pe plan profesional, este o perioada stresantă şi dificilă.Este posibil să apară o colaborare cu un nou partener.

Leu
Leii vor avea parte de multă pasiune şi erotism în lunile de iarnă. Se întrevede o perioada fierbinte pentru ei. Cu o sexualitate debordantă şi o mare sete de afecţiune, nativii din Leu vor răspunde la orice provocare.

Balanţă
Balanţele vor avea o perioada încărcată cu senzualitate. Este un moment foarte bun pentru descoperirea propriei sexualităţi. În luna decembrie, sexul este cheia fericirii în cuplu. Balanţele sunt preocupate de copii sau sarcina.

Scorpion
Scorpionii vor dori să-şi peatreaca această iarnă în intimitate. Sunt interesaţi de activităţi domestice sau evenimente de familie. În apropierea Crăciunului vor creşte apetitul sexual şi pasiunea. Este posibil să refacă realitia cu o fosta iubire. În decembrie vor creşte veniturile, iar nativii din Scorpion sunt atraşi de investiţii în domeniul comunicării.

Săgetător
Săgetatorii sunt irezistibili, vor străluci iarnă această şi pot face multe cuceriri. Nativii din Săgetător vor fi atraşi de persoanle inteligente şi se poate înfiripă o relaţie cu o persoană cu care împărtăşeşte aceleaşi interese.

Vărsător
Pentru Vărsători urmează o iarnă plină de pasiune. Se bucură de o uriaşă putere de atracţie şi nevoie de afecţiune.

Peşti
Peştii nu vor avea o perioada prea strălucită în dragoste. Se vor simţi trădaţi sau dezamăgiţi sau ar putea să se arunce într-o aventură conjugală.