HOROSCOP: Ce zodii înşală cel mai des

Ai găsit, în sfârşit, persoana cu care vrei să trăieşti fericit(ă) până la adânci bătrâneţi. Astrologii au descoperit că unele zodii sunt mai predispuse decât altele spre a înşela.

23 oct. 2013, 19:47
HOROSCOP: Ce zodii înşală cel mai des

Berbec

Persoanele nascute sub zodia Berbecului sunt energice si in cautare de aventura. Daca nu gasesc acasa ceea ce au nevoie, pleaca in alta parte. Acorda-i atentie si afectiune si nu va dori sa paraseasca domiciliul conjugal.

Taur

Taurii sunt persoane foarte loiale si nu incalca un juramant decat daca are impresia ca celalalt a facut-o deja. Pentru a tine acasa un taur acorda-i atentie, fizica si emotionala, si fa mancare buna.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să-i dai papucii şi să scapi de partener, în funcţie de zodia sa

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemenilor cauta stimulare intelectuala, conversatie, conectare cu partenerul. Daca insala, este mai mult ceva emotional decat la nivel fizic. Se pot angaja in relatii adulterine virtuale pe chat, email, site-uri de sex. Pentru a-l tine conectat, incearca sa vorbesti cat mai sexy.

Rac

Sensibili si draguti, Racii nu insala, de regula. Insa, motivul numarul 1 pentru care multe persoane nascute in zodia Racului au inselat a fost lipsa increderii de sine. Racii calca stramb ca sa-si stimuleze ego-ul. Asigura-te ca ai tot timpul pregatite vorbe frumoase care sa-i ridice respectul si increderea de sine. Racilor le place sa fie validati pentru fiecare actiune a lor.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro

Citeşte şi Horoscop: Ce îl atrage pe un bărbat la o femeie, în functie de zodia lui