Horoscop: Ce zodii sunt maşini de făcut bani şi care sunt „săracii” zodiacului

Te-ai născut să fii bogat sau te mulțumești cu salariul mediu pe economie? Nu putem fi cu toții magnați, dar, în timp ce unele semne zodiacale sunt făcute să producă bani pe bandă rulantă datorită calităților native, altele găsesc satisfacție în meseria pe care o practică. Află care este cea mai potrivită meserie în funcție de zodia sub care te-ai născut.

RomaniaTV.net
03 mai 2016, 11:20
Horoscop: Ce zodii sunt maşini de făcut bani şi care sunt „săracii” zodiacului

Berbec

Berbecii sunt puternici, motivați, entuziaști și au spiritul competițional în sânge. Acestea sunt motivele pentru care intră adesea în conflicte la locul de muncă. Ei vor să dovedească că sunt cei mai buni, mai ales dacă este vorba de bonusuri sau prime.

Datorită curajului și impulsivității lor, aceștia sunt eroii din viețile noastre: polițiști sau pompieri. De asemenea, știu foarte bine să vândă, fiind potriviți în poziții de PR. Cele mai indicate meserii pentru berbeci sunt: antreprenor, soldat, activist în domeniul politic sau jurnalist.

Citeşte şi   TOP 3 Cei mai infideli bărbaţi, în funcţie de zodie

Taur

Unul dintre lucrurile de care va ține mereu cont un taur veritabil este stabilitatea. Va munci din greu pentru anumite garanții precum bunuri materiale, vacanțe, prime, un salariu bun și pentru siguranța locului de muncă. Determinat, răbdător, sincer și care lucrează după un plan bine pus la punct, taurul este un coleg de nădejde, pentru că știe foarte bine ce înseamnă munca în echipă.

Taurilor le place, de asemenea, tot ce este legat de lux, artă și frumos, așa că vor îmbrățișa cu pasiune meseri precum: florist, bijutier, bucătar sau designer. Dar sunt, în acelaș timp, voci puternice, care știu să se impună, transformându-se în foarte buni speakeri, avocați sau profesori.

Vezi pe okmagazine.ro ce alte zodii au noroc la bani, dar și care sunt mai puțin norocoase la acest capitol!