HOROSCOP: Cea mai pasională zodie

Semnul zodiacal Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie) este cunoscut pentru trăsăturile de personalitate puternice, însă nu trebuie să uităm că fiecare zodie are părți bune și părți rele. Astăzi vom vorbi despre calitățile nativilor Scorpion (pozitive și negative) în dragoste.

RomaniaTV.net
12 apr. 2018, 06:49
HOROSCOP: Cea mai pasională zodie

Iată ce este important de știut înainte de a te îndrăgosti de un Scorpion:

1. Scorpionii reprezintă zodia cea mai pasionantă și sentimentală.

2. Scorpionii nu sunt genul de oameni care să ofere foarte mult la început într-o relație, dar ei își doresc să aibă pe cineva alături. Odată ce se îndrăgostesc, vorbesc deschis cu partenerul, așa cum nu au mai făcut-o niciodată înainte.

3. Pasiunea puternică și emoțiile intense îi pot determina pe Scorpioni să-și rănească partenerul în cel mai neplăcut mod.

4. Se așteaptă ca partenerul să fie la fel de cinstit și deschis cu ei, așa cum și ei sunt. Este foarte important de știut că nativii Scorpioni urăsc mincinoșii.

5. Când sunt fericiți într-o relație, ei îi vor face partenerei viața minunată și plină de surprize. Personajul feminin devine o rază de soare pentru acești nativi.

6. Dacă te vei căsători cu un Scorpion, probabil că știi deja acest lucru, vei fi satisfăcută din punct de vedere sexual.

Află ce trăsături negative are cea mai pasională zodie pe clickpentrufemei.ro.