HOROSCOP: Cele cinci zodii cu două feţe

Fiecare semn astral are defecte şi calităţi, însă există cinci zodii despre care trebuie să ştii că sunt duplicitare.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 13:12
HOROSCOP: Cele cinci zodii cu două feţe

Nativii din zodia Gemenilor sunt persoane duale. Sunt primii care vor să acorde un ajutor la greu, dar de obicei nu oferă favoruri decât dacă au de câştigat. Ei vor să ştie tot ce se petrece în jurul lor, deoarece nu se ştie când le vor fi utile informaţiile descoperite, scrie Kudika.ro.

Persoanelor născute sub zodia Leului le place să joace pe mai multe fronturi pentru a ieşi în câştig. De asemenea, aceşti nativi îşi respectă cuvântul dat cu orice preţ, chiar dacă asta înseamnă să recurgă şi la metode mai puţin cinstite.

Nativii din Balanţă nu ştiu să se adapteze neprevăzutului, iar când se simt nepregătiţi să înfrunte anumite situaţii se folosesc de vigilenţa altori semeni. Totodată, persoanele născute sub acest semn zodiacal preferă, în primul rând, să caute vinovaţi atunci când ceva nu le iese conform planului.

Scorpionii sunt tăcuţi, dar fini observatori, de aceea nu le scapă nimic din raza vizuală. Aceşti nativi nu au sentimente neutre şi nu le plac jumătăţile de măsură. Vor totul sau nimic, de aceea se impun cu autoritate când trebuie să îşi apere drepturile.

Nativii din Peşti sunt persoane duale, pline de toane şi temeri. Aceşti nativi susţin loialitatea, însă reacţionează imediat la întâmplările din mediul care-i inconjoară. Taxează dur fiecare vorbă sau intenţie şi atitudinea paşică se poate transforma imediat într-una rece şi defensivă.

Citeşte şi HOROSCOP: Top cei mai slabi şi uşor de manipulat bărbaţi, în funcţie de zodie